Tentang Kami

Kualitas kelas munggaran pikeun ngawangun mérek anu saé

Didirikeun taun 2003, Feimai Electric Co., LTD perenahna di ibukota listrik China- xinguang Industrial Zone, Liushi, Yueqing, Zhejiang, China. Kalayan kamampuan téknis anu luhur sareng alat uji produksi, perusahaan kami mangrupikeun produsen skala ageung pikeun sadaya jinis alat listrik, sareng kami gaduh sababaraha taun pangalaman dina nyayogikeun alat listrik. Salaku nutupan lega 2000 méter pasagi, daérah produksi urang langkung ti 8000 méter pasagi. . .

produk

Tetepkeun deui perkawis kamajuan anu pangénggalna

Kami nyayogikeun solusi aplikasi dumasar kana téknologi laser Pilih industri anjeun. solusi laser paling cocog pas pikeun anjeun

Warta

Tetepkeun deui perkawis kamajuan anu pangénggalna

  • Aya sababaraha insiden kahuruan di New South Wales dina minggu kamari atanapi ngalangkungan sistem tanaga surya - sareng sahenteuna dua panginten disababkeun ku saklar isolator hateup. Kamari, Seuneu sareng Nyalametkeun New South Wales ngalaporkeun yén anjeunna parantos ngiringan kajadian di hiji imah di Woongarrah ...

  • Isolator DC

    Mesin anu paling dirancang di jagad raya ieu nyaéta awak manusa. Éta ngagaduhan sistem pertahanan diri sareng sistem perbaikan diri anu hadé. Komo sistem anu kacida calakanna éta kedah mayunan perbaikan sareng perawatan. Sareng kitu ogé unggal sistem buatan manusa, kalebet instalasi PV surya. Dina sur surya ...

  • Sistem listrik tanaga surya anu lengkep peryogi komponén pikeun ngahasilkeun listrik, ngarobih listrik kana arus bolak balik anu tiasa dianggo ku panerapan bumi, nyimpen kaleuwihan listrik sareng ngajaga kaamanan. Panel Surya Panel surya t ...

Langkung Produk

Inpormasi produk kualitas luhur panganyarna