Imah > >Tentang Kami

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2003,DC Isolator switch (DC disconnector), Stainless Steel Combiner Box, Palastik Combiner Box, DC Isolator dipager (IP66), String box (plastik

Kauntungan

Sakabéh runtuyan DC Isolators kami (disconnectors DC)

âDC Mini Circuit Breakers nepi ka 100A, 1000VDC

âPanyekel sekering DC sareng tautan sekering dugi ka 32A, 1200VDC gaduh CE, TUV

âDC Surge Protection Device (SPD) gaduh sertipikat CE.

âKabel PV DC, konektor PV DC sadayana gaduh sertipikat TUV sareng CB.

Ps mangga buka web di www.adels-solar.com kanggo inpormasi lengkep.

Wilujeng sumping klien ti bumi sareng naék kapal nganjang ka pabrik urang iraha waé.

Sertipikat