Produk

View as  
 
Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar

Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar

Kualitas luhur Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 Dina 1 Out ditawarkeun ku pabrik Cina ADELS®. Diadegkeun dina 2003, Wenzhou Feimai Electric Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji pabrik anu khusus dina komponén pikeun PV Solar di Cina.

Maca deuiKirim Pananya
IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar

IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar

Milarian pilihan ageung IP66 Plastic Solar Combiner Box 1 In 1 Out from China at ADELS®.
Aplikasi: Sistem Tenaga Surya
Input tegangan DC maksimum: 550V 1000V
Kelas waterproof: IP65
Ngaran produk: Solar Combiner Box
Bahan: ABS
Bahan kotak: Plastik
Garansi: 2 taun
Ngaran Brand: ADELS
Pamasangan: Din Rail Dipasang
Pilihan tegangan: AC / DC12V-240V
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Jumlah modél: FC-PV 8 JALAN

Maca deuiKirim Pananya
IP66 2 In 1 Out 2 String DC Solar PV Combiner Box Pikeun Tatasurya

IP66 2 In 1 Out 2 String DC Solar PV Combiner Box Pikeun Tatasurya

ADELS® mangrupikeun China IP66 2 In 1 Out 2 Strings DC Solar PV Combiner Box Pikeun pabrik Tatasurya.
Ngaran produk: Dc Combiner Box
Modél: SPL-2/1
Tegangan Input Pikeun Unggal Senar: 15A/16A/20A/25A/32/40A/50A/63A
tegangan: DC 1000V-1500V
Catu daya: DC
Métode pamasangan: Jinis témbok dipasang
Perlindungan Kelas: IP65
Sertifikasi: CE, CB, TUV
Bahan: PC ABS
Ukuran: 32*20*15 cm
Garansi: 3 bulan-1 taun
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: ADELS

Maca deuiKirim Pananya
3 String Dina 1 String Out Solar Combiner Box Pikeun DC String Protection

3 String Dina 1 String Out Solar Combiner Box Pikeun DC String Protection

ADELS® nyaéta profésional Cina 3 String Dina 1 String Out Solar Combiner Box Pikeun DC Strings Protection pabrik jeung suppliers.
Ngaran produk: Dc Combiner Box
Tegangan Input Pikeun Unggal Senar: 15A/16A/20A/25A/32/40A/50A/63A
tegangan: DC 1000V-1500V
Catu daya: DC
Métode pamasangan: Jinis témbok dipasang
Perlindungan Kelas: IP65
Sertifikasi: CE, CB, TUV
Bahan: PC ABS
Ukuran: 32*20*15 cm
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: ADELS

Maca deuiKirim Pananya
IP66 PV Solar DC Plastik Combiner Box 3 Dina 1 0ut Pikeun Sistim Tatasurya

IP66 PV Solar DC Plastik Combiner Box 3 Dina 1 0ut Pikeun Sistim Tatasurya

ADELS® mangrupikeun profésional Cina IP66 PV Solar DC Plastic Combiner Box 3 In 1 0ut Pikeun produsén sareng supplier Sistem Tatasurya. Wilujeng sumping klien ti bumi sareng naék kapal nganjang ka pabrik urang iraha waé.

Maca deuiKirim Pananya
Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar

Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar

Milarian pilihan ageung tina Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 In 1 Out from China at ADELS®. Nyadiakeun jasa saatos-jualan profésional sareng harga anu pas, ngarepkeun kerjasama.

Maca deuiKirim Pananya