Imah > Produk > Alat panyalindungan surge DC

Cina Alat panyalindungan surge DC Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS

Naon Alat Perlindungan DC Surge?
surge protector (ogé katelah SPD atanapi lightning protector) nyayogikeun panyalindungan ngalawan lonjakan listrik sareng paku, kalebet anu disababkeun langsung sareng henteu langsung ku kilat.
ADELS DC SPD dilarapkeun kana tipe rel Din ngajaga sistem listrik DC tina surge. Ogé, sistem ngamungkinkeun ngagantian unsur pelindung (MOV), mastikeun genah sareng ngirangan biaya. ADELS surge protector nyadiakeun panyalindungan éféktif ngalawan lonjakan samentara listrik anu dihasilkeun duanana ku kajadian kilat éksternal sarta ku acara switching internal tur ngarojong reliabiliti sistem jangka panjang ku aman shunting jumlah tinggi énergi fana bari ngajaga tegangan clamping pisan low.
Naon Alat Perlindungan Surge DC anu tiasa disayogikeun ADELS?
Salaku salah sahiji pabrik specializing dina produksi modul photovoltaic di Cina, Adles museurkeun kana modul kontrol photovoltaic, bisa nyadiakeun rupa-rupa tegangan DC Surge Protection Alat: DC SPD nepi ka 600V jeung DC SPD nepi ka 1000V.
Salaku tambahan, kami ogé ngahasilkeun AC SPD pikeun pilihan anjeun.

Naon bédana antara DC sareng AC SPD?
SPD AC nguruskeun kakuatan AC (arus alternatif) sareng ngajagi beban / komponén listrik anjeun, sedengkeun SPD DC tiasa dianggo sareng kakuatan DC (arus langsung) sareng ngajagi komponén surya.

Kumaha kuring milih pelindung surge DC?
Kahiji familiarize diri jeung tipe atawa kategori SPD, lajeng assess résiko kilat jeung kapasitas ngurangan tina sistem photovoltaic anjeun, sarta tungtungna milih panyalindungan kilat DC katuhu pikeun aplikasi solar, panyalindungan kilat DC urang boga standar kualitas hasil ngahijikeun Tatar, varistor énergi tinggi. panyalindungan kilat efisiensi tinggi, mangrupakeun pilihan pohara alus.
Standar naon anu dilakukeun ku ADELS DC SPD?
Panyekel sekering Dc dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar PV EN50539-11.
Sertipikat naon anu tiasa disayogikeun ADELS pikeun Alat Perlindungan Surge DC?
DC Surge Protection Device (SPD) gaduh sertipikat CE.
Kumaha cara naroskeun ka ADELS pikeun kutipan Alat Perlindungan Surge DC?
Adels siap nyadiakeun kualitas pangalusna kami DC Fuse Holder ka sadaya konsumén di sakuliah dunya, mangga ngahubungan kami kalawan bébas lamun anjeun mibanda patalékan ka kamiï¼

Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
DC Surge Protector Dipeunteun Tegangan Nepi ka 600V Surge Alat Pelindung

DC Surge Protector Dipeunteun Tegangan Nepi ka 600V Surge Alat Pelindung

ADELS® mangrupikeun spesialis dina kualitas luhur DC Surge Protector Rated Voltage Up To 600V Surge Protective Devices produsén sareng supplier di Cina. ADMD-G / 2 PV DC Surge Protection Alat ieu dirancang jeung dijieun, complying standar PV EN50539-11, Ieu lumaku pikeun sakabéh sistem photovoltaic sarta loba dipaké dina PV DC combiner kotak, inverter, controller jeung PV DC cabinet.DC Surge Protector. Tegangan Dipeunteun Nepi ka 600V Surge Protective Devices mangrupikeun gaya DIN-Rail SPD kalayan modul panyalindungan plug-in anu langkung gampang dipasang sareng mertahankeun sareng tiasa ngajagi peralatan kritis anu dijalankeun dina jasa listrik 600V DC. , varistor énergi tinggi, waktu respon kirang ti 25 nanoseconds, tinggi éféktif pikeun protection.Contact kilat kami pikeun leuwih rinci ......

Maca deuiKirim Pananya
DC Surge Protector Dipeunteun Tegangan Nepi ka 1000V Surge Alat Pelindung

DC Surge Protector Dipeunteun Tegangan Nepi ka 1000V Surge Alat Pelindung

ADELS® mangrupikeun spesialis dina kualitas luhur DC Surge Protector Dipeunteun Tegangan Nepi ka 1000V Surge Protective Devices produsén sareng supplier di China.ADMD-G/3 PV DC Surge Protection Device dirarancang sareng diproduksi, saluyu sareng standar PV EN50539-11, Éta mangrupikeun lumaku pikeun sakabéh sistem photovoltaic sarta loba dipaké dina PV DC combiner box, inverter, controller sarta PV DC cabinet.DC Surge Protector Dipeunteun Tegangan Nepi ka 1000V Surge Protective Devices nyaéta gaya DIN-Rail SPD kalawan modul panyalindungan plug-in nu leuwih gampang pikeun install jeung mertahankeun sarta bisa ngajaga parabot kritis ngajalankeun on 1000V DC service.Palindung surge Ieu nyadiakeun panyalindungan éféktif ngalawan surges fana listrik, varistor énergi tinggi, waktos respon kirang ......

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina Alat panyalindungan surge DC pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami Alat panyalindungan surge DC henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.