Imah > Produk > Kabel PV

Cina Kabel PV Produsén, Panyadia, Pabrik

Salaku produsén profésional, ADELS

Kumaha carana naroskeun ka ADELS pikeun kutipan Kabel PV?
Adels siap nyayogikeun Kabel PV kualitas pangsaéna ka sadaya para nasabah di sakumna dunya, mangga ngahubungi kami sacara bébas upami anjeun gaduh patarosan ka kamiï¼

Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
Single Core Atawa Kembar Inti Dc Photovoltaic Kawat Tambaga Pikeun Sistim tanaga surya

Single Core Atawa Kembar Inti Dc Photovoltaic Kawat Tambaga Pikeun Sistim tanaga surya

ADELS® mangrupakeun husus dina kualitas luhur Single Core Atawa Kembar Core Dc Photovoltaic Tambaga Kawat Pikeun Solar Energy System produsén sarta supplier di China.PV Cable dipaké pikeun wiring interkonéksi sistem kakuatan photovoltaic grounded na ungrounded di sagala rupa tingkat tegangan. Kami gaduh konektor MC4 jalu sareng awéwé pikeun kawat ieu ogé sayogi. Deformasi-tahan dina temperatures.Excellent kalembaban tahan.Sipat listrik stabil leuwih rentang suhu lega. résistansi alus teuing pikeun naksir sarta motong komprési. Tahan ka kalolobaan minyak sareng bahan kimia. UV / sinar panonpoé resistant.Contact kami pikeun leuwih rinci ngeunaan Cable PV kami!!!

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina Kabel PV pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami Kabel PV henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.