Imah > Produk > Komponén AC > AC Isolator Pindah

Cina AC Isolator Pindah Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS
Dimana anjeun nempatkeun isolator AC?

Isolator AC tiasa dipasang di sisi AC inverter surya, sareng cocog sareng aplikasi AC dina rentang tegangan.
Isolator AC dianggo dina grid mandiri atanapi sistem distribusi jaringan. Upami dihubungkeun ka jaringan anu disebarkeun, G83/1 netepkeun yén sistem PV kedah dihubungkeun langsung ka saklar isolasi anu kabel pikeun ngasingkeun konduktor hirup sareng nétral, tiasa diamankeun dina posisi âOFFâ sareng dina lokasi diaksés dina instalasi.
AC lsolator Pindah

Kumaha carana milih isolator AC? Sareng naon bedana saklar isolasi AC sareng DC?

Beda sareng isolator DC anu diperyogikeun pikeun ngalihkeun konduktor positip sareng négatif, isolator AC kedah dipilih ngeunaan suplai fase tunggal, anu biasana aya dina pamasangan domestik atanapi tilu fase, anu khas pikeun pamasangan komérsial atanapi industri. . Ideally pikeun fase tunggal isolator 2pole kudu dipaké pikeun pindah garis hirup jeung nétral (bumi terus disambungkeun) sedengkeun isolator 4pole bakal dipaké pikeun pindah 3 garis tegangan jeung nétral (bumi terus disambungkeun).
Peunteun isolator kedah dumasar kana kaluaran inverter anu biasana ditangtukeun per fase, nyaéta garis ka nétral, sareng contona tiasa dipidangkeun salaku 20A dina 230VAC; Upami kaluaran ieu tina unit tilu fase maka isolator AC kedah dipeunteun pikeun tegangan garis-ka-garis anu biasana 415VAC.
Kalayan isolator AC sareng DC, suhu ambien lingkungan dimana saklar dipasang kedah dipertimbangkeun sabab kalolobaan saklar industri dipeunteun sacara nominal pikeun dianggo dina 35 ° C. Sanajan kitu, lamun isolator bakal dipaké di wewengkon mana aktivitas surya kaprah, sahingga pamakéan leuwih efisien tina instalasi tur ngahasilkeun leuwih gede, atawa dina spasi enclosed kayaning loteng atawa hiji enclosure inverter, teras hiji isolator sanggup. pikeun nanganan suhu anu luhur kedah dipilih.

naon kinerja switch isolasi AC? Sareng naon anu ngalamar ADELS DC Isolator Switch?

AC isolating switch boga fungsi waterproof na dustproof, nu éféktif bisa nyegah asupna lebu jeung minyak. Éta moal mangaruhan kinerja produk dina hujan atawa cai kuat; Éta sampurna tiasa ngabéréskeun kabutuhan listrik anu aman dina lingkungan luar anu parah sapertos hujan, lebu, katirisan, suhu luhur sareng sinar ultraviolét anu kuat.

AC Isolator Switch mastikeun hiji sirkuit listrik tos rengse de-energised pikeun layanan rutin sarta pangropéa sarta bisa pareum gancang dina kaayaan darurat. Saklar misahkeun sirkuit ti sumber kakuatan utama jeung discharges sagala arus trapped dina sirkuit, ngajadikeun eta aman pikeun berpungsi dina tur mastikeun Pareum gancang tur henteuna arus listrik lamun eureun darurat diperlukeun.
AC Isolator Switch dipaké dina sirkuit listrik salaku switch utama dina ventilasi, conditioner hawa sarta pompa cai dina saklar master tina sistem, ogé bisa langsung ngadalikeun motor-kapasitas leutik.
Standar mana anu dilakukeun ku ADELS AC Isolator Switch?
AC Isolator Switch dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar GB / 14048-3 sareng IEC60947-3
Kumaha cara naroskeun ka ADELS pikeun kutipan AC Isolator Switch?
Adels siap nyayogikeun Switch Isolator AC kualitas pangsaéna ka sadaya palanggan di sakumna dunya, mangga ngahubungi kami sacara bébas upami anjeun gaduh patarosan ka kamiï¼

Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
AC Electric Rotary Isolasi Pegatkeun Pindah

AC Electric Rotary Isolasi Pegatkeun Pindah

ADELS® mangrupikeun spésialisasi dina kualitas luhur AC Electric Rotary Isolation Disconnect Switch produsén sareng supplier di Cina. AC Electric Rotary Isolation Disconnect Switch dirancang sareng diproduksi, dumasar kana GB / 14048.3 sareng IEC60947-3, saklar isolasi beban séri FM30 dianggo pikeun AC 50Hz, dipeunteun tegangan operasional dugi ka 440V, dipeunteun ayeuna dugi ka 100A dina sirkuit listrik, pikeun ventilasi. alat-alat, kaayaan hawa sarta pompa cai dina saklar master tina sistem, ogé bisa langsung ngadalikeun motor-kapasitas leutik. Buku konsultasi ayeuna sareng tingali kumaha saklar kami cocog sareng kabutuhan pasar anjeun.

Maca deuiKirim Pananya
AC Solar Isolator Pindah Rotary cecekelan

AC Solar Isolator Pindah Rotary cecekelan

ADELS® mangrupikeun spésialisasi dina kualitas luhur AC Solar Isolator Switch Rotary Handle produsén sareng supplier di Cina. AC Solar Isolator Switch Rotary Handle dirarancang sareng diproduksi, dumasar kana GB / 14048.3 sareng IEC60947-3, AC Solar Isolator Switch Rotary Handle dianggo pikeun AC 50Hz, Éta tiasa dianggo salami 8 jam, tugas siklus intermittent, frekuensi kerja 1 jam 30 kali. Kahirupan listrikna dugi ka 1o,ooo, AC-23,6000, AC-3, sareng 2000 kontak bantu. Buku konsultasi ayeuna sareng tingali kumaha saklar kami cocog sareng kabutuhan pasar anjeun.

Maca deuiKirim Pananya
AC Changeover Pindah Rotary Isolator Pindah

AC Changeover Pindah Rotary Isolator Pindah

ADELS® mangrupikeun spesialis dina kualitas luhur AC Changeover Switch Rotary Isolator Switch produsén sareng supplier di Cina. AC Changeover Switch Rotary Isolator Switch dirancang sareng diproduksi, dumasar kana GB / 14048.3 sareng IEC60947-3, saklar isolasi beban séri FM30 dianggo pikeun AC 50Hz, Éta tiasa dianggo salami 8 jam, tugas siklus intermittent, frekuensi kerja 1 jam 30 kali . Kahirupan listrikna dugi ka 1o,ooo, AC-23,6000, AC-3, sareng 2000 kontak bantu. Buku konsultasi ayeuna sareng tingali kumaha saklar kami cocog sareng kabutuhan pasar anjeun.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina AC Isolator Pindah pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami AC Isolator Pindah henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.