Imah > Produk > DC Isolator Pindah

Cina DC Isolator Pindah Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS
Naon saklar isolator DC?
Dirancang pikeun inverter surya DC pegatkeun samping, DC isolator switch mangrupa alat kaamanan listrik anu sacara manual disconnects sorangan tina modul dina sistem PV surya. Dina aplikasi PV, saklar isolator DC dipaké pikeun megatkeun sacara manual panél surya pikeun tujuan pangropéa, pamasangan atanapi perbaikan. DC isolating switch utamana dipaké pikeun isolasi garis antara komponén tur inverters dina sistem generasi kakuatan photovoltaic.
Di adles, kami nyayogikeun rupa-rupa tegangan DC Waterproof Isolator Switch, Din Rail Mounted DC Isolator Switch

Naha anjeun peryogi isolator DC pikeun solar?
Saklar isolator DC dipaké pikeun ngalengkepan atawa ngaganggu aliran listrik DC. Alat listrik ieu penting pisan pikeun kasalametan sareng patuh sabab pas dipasang leres, panyambung DC tiasa ngalaksanakeun cara anu gancang sareng gampang pikeun mareuman sistem énergi anu tiasa dianyari.
Janten, saklar isolasi DC diperyogikeun pisan dina sistem PV anjeun.
Kumaha kuring milih isolator DC?
Saatos uji sareng kontrol anu ketat, isolator DC dugi ka 1200V 32A tiasa dianggo aman dina lingkungan ekstrim ti -40ºC dugi ka 85ºC kalayan kinerja anu langkung saé.

Naon DC Isolator Switch tiasa ADELS nyayogikeun? Sareng naon anu ngalamar ADELS DC Isolator Switch?
Salaku salah sahiji pabrik specializing dina produksi modul photovoltaic di Cina, adles museurkeun kana modul kontrol photovoltaic, bisa nyadiakeun rupa-rupa tegangan DC Waterproof Isolator Pindah, sajaba, Urang boga dua jenis saklar DC pikeun panel jeung din rail ningkatna ka nanganan kakuatan tegangan tinggi na duanana model hadir kalawan desain kompak pikeun neundeun énergi gede.
Saklar ieu dianggo pikeun sauntuyan alat sareng aplikasi listrik, kalebet jaringan listrik, alat dapur, sareng seueur deui.
DC Waterproof Isolator Pindah
Isolator ieu gaduh kinerja sealing anu saé, rating tahan cai sareng tahan debu dugi ka IP66 tiasa ngajamin kinerja anu saé dina sababaraha kaayaan cuaca. Swap sirah jalu jeung bikang kalawan timer ngonci, sambungan listrik pinuh dipercaya, buka jeung nutup kalawan bébas. IP66 klep hawa mantuan hawa ngalir tur ngurangan hawa.
Din Rail dipasang DC Isolator Pindah
Dilarapkeun dina sagala alat DC anu cocog sareng tegangan sareng arus, saklar isolator DC kami dipasang dina rel sareng parantos diuji pikeun kaayaan lingkungan anu ekstrim tina -40 dugi ka 85 ° C.

Panel dipasang DC Isolator Pindah
Larapkeun dina sagala alat DC anu cocog sareng tegangan sareng arus, saklar isolator DC kami dipasang dina panel sareng parantos diuji pikeun kaayaan lingkungan anu ekstrim tina -40 dugi ka 85 ° C.

Naon warna DC isolasi switch bisa Adels nyadiakeun?
Kabéh saklar isolasi Adels DC sadia kalawan handles hideung handles beureum. Gagang hideung sederhana sareng atmosfir, sedengkeun gagang beureum terang kalayan warna konéng
Standar mana anu dilakukeun ku ADELS DC Isolator Switch?
DC Isolator Switch didamel kana standar IEC60947-3, dina waktos anu sami, aranjeunna ogé tiasa saluyu sareng standar AS60947.3
Sertipikat naon anu tiasa disayogikeun ADELS pikeun Switch Isolator DC?
ADELS DC Isolator Switch gaduh CE, Rohs, TUV
Kumaha carana naroskeun ka Adels pikeun kutipan saklar isolasi DC?
Adels siap nyadiakeun switch isolasi DC kualitas pangalusna kami ka sadaya konsumén di sakuliah dunya, mangga ngahubungan kami kalawan bébas lamun anjeun mibanda patalékan ka kamiï¼


Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197

View as  
 
Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep

Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep

ADELS® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier Ip66 Dc Waterproof Isolator Switch Sareng Air Valve di Cina. ELR1 runtuyan DC isolasi switch ngagunakeun cangkang waterproof IP66, kalawan tingkat panyalindungan alus teuing, bahan plastik kualitas luhur, résistansi UV, pilihan 2-4 kutub, dilarapkeun ka kotak distribution. 2 tab ningkatna, 4 x M25 threaded liang handles pikeun konci dina posisi "OFF", colokan MC4 pilihan jeung adaptor atawa kelenjar kabel, gampang pikeun masang sarta beroperasi, gampang pikeun nyambungkeun, sarta ngahemat spasi. The ELR1 runtuyan DC isolasi switch boga klep hawa pikeun mempermudah aliran hawa sarta ngurangan hawa. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Ip66 DC waterproof isolasi switch kalawan klep hawa, mangga ngahubungan kami!!

Maca deuiKirim Pananya
Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah

Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah

ADELS® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier Ip66 Dc Waterproof Isolator Switch di Cina. ELR2 runtuyan DC isolasi switch ngagunakeun cangkang waterproof IP66, kalawan tingkat panyalindungan alus teuing, bahan plastik kualitas luhur, résistansi UV, pilihan 2-4 kutub, dilarapkeun ka kotak distribution. 2 tab ningkatna, 4 x M25 threaded liang handles pikeun konci dina posisi "OFF", colokan MC4 pilihan jeung adaptor atawa kelenjar kabel, gampang pikeun masang sarta beroperasi, gampang pikeun nyambungkeun, sarta ngahemat spasi. The ELR2 runtuyan DC isolasi switch anu dijieun kalawan komponén kualitas pangalusna pikeun ngaronjatkeun kasalametan sistem photovoltaic. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal IP66 DC waterproof switch isolasi, mangga ngahubungan kami!!

Maca deuiKirim Pananya
Din Rail dipasang Padlockable DC Isolator Pindah

Din Rail dipasang Padlockable DC Isolator Pindah

ADELS® mangrupikeun spesialis dina produsén Din Rail Mounted Padlockable DC Isolator Switch kualitas luhur sareng supplier di Cina. Seri L1 Din Rail Mounted Pad-lockable DC Isolator Switch tiasa dikonci dina posisi "OFF" pikeun sistem PV padumukan atanapi komérsial dugi ka 1200V DC. Produk kami jauh payuneun produk anu sami, sareng kinerja alat-alat anu saé, penampilan anu saé sareng berehan, tapi ogé tiasa adaptasi kana sagala rupa lingkungan. Kami bakal nyayogikeun langkung kaamanan pikeun pangguna kalayan tés anu langkung luhur sareng langkung ketat. Hubungi kami pikeun langkung rinci ngeunaan Din Rail Mounted Pad-lockable DC Isolator Switch !!!

Maca deuiKirim Pananya
DC Isolator Pindah Rotary cecekelan

DC Isolator Pindah Rotary cecekelan

ADELS® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier DC Isolator Switch Rotary Handle di Cina. Dc isolator NL1 Series 1200v 32a din rail dipasang surya Rotary cecekelan Rotary isolator, switch awak pikeun 4P CB4N atanapi CB8N, tipe switch nyaeta switch Rotary, dua kutub jeung konfigurasi opat kutub, produk ieu loba dipaké dina kotak distribution. Dina produksi cecekelan, urang milih bahan palastik kualitas luhur, bahan awét, bisa maksimalkeun pungsi hirup layanan, sarta cecekelan téh ergonomic, nyaman keur nahan. Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan switch cecekelan Rotary surya, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami baris nyadiakeun Anjeun sareng layanan nyugemakeun.

Maca deuiKirim Pananya
DC Isolator Pindah Ultra-ipis cecekelan

DC Isolator Pindah Ultra-ipis cecekelan

ADELS® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier DC Isolator Switch Ultra-ipis Handle di Cina. NL1-T runtuyan ultra-ipis cecekelan DC isolasi switch, 4 kutub 1200V 32A, dipaké pikeun megatkeun sirkuit antara panel surya sarta controller. Dina cecekelan, kami nganggo bagian bahan kualitas pangalusna, cecekelan ultra-ipis ngajadikeun touch pohara alus. Desain terjal maranéhna ngajadikeun eta idéal pikeun ngaganti sistem photovoltaic. Dina watesan operasi instalasi ogé basajan pisan, moal nambahan ka annoyance Anjeun. Produk urang ogé gaduh panyalindungan anu saé sareng rating seuneu pikeun mastikeun pamakean anu aman dina sadaya kaayaan cuaca sareng suhu. Mun anjeun mibanda patalékan, mangga ngahubungan kami.

Maca deuiKirim Pananya
Panto-clutch DC Isolator Pindah

Panto-clutch DC Isolator Pindah

ADELS® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier Panto-clutch DC Isolator Switch di Cina. PM2 séri panto clutch DC isolasi switch nepi ka 1200V 32A, cecekelan bisa padlocked dina posisi "OFF", gampang dipasang, dasarna dipasang dina rel din, cecekelan dipasang di luar panto ngaliwatan aci. Urang bisa nyadiakeun layanan ngaropéa, DC isolasi switch panjang aci bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer nyadiakeun rupa-rupa solusi. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal clutch panto DC isolasi switch, mangga ngahubungan kami!

Maca deuiKirim Pananya
Salaku salah sahiji profésional Cina DC Isolator Pindah pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami DC Isolator Pindah henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.