Imah > Produk > DC Circuit breaker > DC Mini Circuit breaker

Cina DC Mini Circuit breaker Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS
DC mini circuit breaker boga durability listrik alus teuing, sarta diwangun ku mékanisme operasi, kontak, alat panyalindungan, arc extinguishing sistem, jsb circuit breaker mikro kami adopts a arc extinguishing husus sistem watesan ayeuna, nu bisa gancang megatkeun arus sesar tina DC. kotak distribution, ngajaga komponén penting tina sistem tanaga surya, ogé bisa dipaké aman dina kaayaan ekstrim, sarta ngajaga fasilitas jeung catu daya tina sistem distribusi DC tapi beban circuit pondok. Pemutus sirkuit mini tiasa dianggo dina kalolobaan aplikasi industri sareng mangrupikeun panggantian idéal pikeun pemutus sirkuit tambahan anu tos aya.
Pemutus sirkuit ADELS Mini nyumponan standar IEC60947-3 sareng GB14048-3 sareng henteu gagal dina jutaan pamasangan surya sareng sirkuit DC. Kelas panyalindungan unggal tungtung tungtung nyaéta IP40, sareng terminal sambungan nyaéta IP20. Aya struktur dua kutub sareng opat kutub. Desain struktur internal nyaéta unik. Tegangan operasi anu dipeunteun tina pemutus sirkuit nyaéta 1000V DC sareng arusna tiasa ngahontal 63A. Ieu utamana dipaké pikeun overload jeung perlindungan circuit pondok tina DC alat-alat sistem distribusi kakuatan jeung alat-alat listrik. Circuit breaker leutik mangrupa bagian penting tina sistem tanaga surya, ngagunakeun arc husus extinguishing sistem ngawatesan ayeuna, bisa gancang megatkeun arus sesar kotak distribution DC tur ngajaga eta. Cangkang produk didamel tina bahan tahan seuneu, anu langkung aman dianggo sareng tiasa gampang dipasang dina rel pituduh kotak distribusi standar. Kami gaduh alat produksi canggih sareng téknologi manufaktur kualitas luhur. Komponén kami tos dirakit sareng dipariksa di unggal tahapan produksi pikeun mastikeun yén unggal produk nyumponan standar pemutus sirkuit miniatur DC.

ADELS siap nyadiakeun kualitas pangalusna kami DC Mini Circuit breaker ka sadaya konsumén di sakuliah dunya, mangga ngahubungan kami kalawan bébas lamun anjeun mibanda patalékan ka kamiï¼
Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
Dipaké Dina Pv Solar Power System Nonpolarity DC Mini Circuit Breaker

Dipaké Dina Pv Solar Power System Nonpolarity DC Mini Circuit Breaker

ADELS® nyaéta produsén profésional sarta supplier tina Dipaké Dina Pv Solar Power System Nonpolarity Dc Mini Circuit breaker di China.ADDB7-63/PV runtuyan photovoltaic DC isolasi switch utamana dipaké dina sistem tanaga surya photovoltaic, ngajaga alat atawa pakakas listrik ti dampak overload kontinyu sarta kagagalan circuit pondok, cocog pikeun DC buleud kombinasi surya, Controllers, jsb Non-polar, respon gancang, sensitipitas ayeuna tinggi, ADDB7-63 / PV nyadiakeun overload sarta panyalindungan sirkuit pondok kalawan rating durability listrik alus teuing. Tegangan maksimum nepi ka 1000VDC, ayeuna nepi ka 32A, kalawan éféktif megatkeun sambungan jeung panyalindungan anti backflow. Desain ilmiah sistem pemadaman busur ngajadikeun sistem photovoltaic langkung aman. Mun anjeun mibanda patalé......

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina DC Mini Circuit breaker pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami DC Mini Circuit breaker henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.