Imah > Produk > Kotak Combiner > Palastik Combiner Box

Cina Palastik Combiner Box Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS
The solar kotak combiner plastik boga fungsi overvoltage na overvoltage panyalindungan pikeun ngaronjatkeun panyalindungan jeung reliabilitas inverter nu. Salaku lokasi sentral pikeun sababaraha inputs kalawan beban kaluaran tunggal, ngahijikeun sakabeh garis, kotak combo Asép Sunandar Sunarya surya nyadiakeun solusi merenah pikeun pamasangan Asép Sunandar Sunarya photovoltaic badag nu bisa ngamangpaatkeun pinuh énergi surya aya. Dina aplikasi padumukan, kotak combiner bisa centralize sajumlah leutik string kana lokasi sentral pikeun instalasi gampang, disconnection, sarta perawatan. Dina aplikasi komérsial, kotak combiner tina ukuran béda ilaharna dipaké pikeun néwak kakuatan ti layouts unorthodox tina tipe wangunan béda. Kotak confluence surya jarang merlukeun perawatan. Pangropéa rutin disarankeun pikeun mastikeun henteu bocor. Kotak combiner plastik kami sareng sekering DC, panyalindungan surge langsung, pemutus sirkuit DC atanapi isolator beban DC, anu tiasa nyayogikeun kaleuleuwihan sareng panyalindungan sirkuit pondok, modul PV sareng modul tiasa dioptimalkeun pikeun operasi kalayan panyalindungan surge kalebet pikeun ningkatkeun kasalametan sistem tatasurya. , tur mangrupakeun kotak combiner plastik pisan kuat, dipercaya jeung aman.
Kotak Combiner Plastik ADELS nyumponan standar IEC60947-3 sareng henteu gagal dina jutaan pamasangan surya sareng sirkuit DC. Kelas panyalindungan nyaéta IP66, waterproof, dustproof, anti UV, pikeun mastikeun yén dina prosés pamakéan tina dampak éksternal, bisa dipaké di tempat indoor na outdoor, suhu gawe tina -25â ~ 55â, bisa dilarapkeun ka lingkungan kasar, pisan aman tur dipercaya. Kotak combiner palastik dijieunna tina bahan rékayasa PVC kualitas luhur, kuat jeung awét, kinerja insulasi alus teuing, retardant seuneu, naékna suhu, résistansi dampak, résistansi UV jeung ciri séjén, sarta ngagunakeun kakuatan tinggi ABS, bahan PC, penampilan geulis, sarta ngabogaan. kinerja ledakan-bukti alus, kinerja retardant seuneu. Desain témbok-dipasang, liang tetep ditangtayungan dina tonggong, pikeun mastikeun yén kotak téh teguh tur stabil, volume leutik, beurat lampu, instalasi tur pamaliharaan basajan pisan, sistem wiring disederhanakeun, wiring merenah, konfigurasi fléksibel, operasi stabil sarta dipercaya. Pikeun nyadiakeun pamaké kalawan aman, basajan, geulis, cocog produk Sistim photovoltaic.

ADELS siap nyayogikeun Box Combiner Plastik kualitas pangsaéna (IP66) ka sadaya para nasabah di sakumna dunya, mangga ngahubungi kami sacara bébas upami anjeun gaduh patarosan ka kamiï¼
Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar

IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar

Milarian pilihan ageung IP66 Plastic Solar Combiner Box 1 In 1 Out from China at ADELS®.
Aplikasi: Sistem Tenaga Surya
Input tegangan DC maksimum: 550V 1000V
Kelas waterproof: IP65
Ngaran produk: Solar Combiner Box
Bahan: ABS
Bahan kotak: Plastik
Garansi: 2 taun
Ngaran Brand: ADELS
Pamasangan: Din Rail Dipasang
Pilihan tegangan: AC / DC12V-240V
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Jumlah modél: FC-PV 8 JALAN

Maca deuiKirim Pananya
IP66 2 In 1 Out 2 String DC Solar PV Combiner Box Pikeun Tatasurya

IP66 2 In 1 Out 2 String DC Solar PV Combiner Box Pikeun Tatasurya

ADELS® mangrupikeun China IP66 2 In 1 Out 2 Strings DC Solar PV Combiner Box Pikeun pabrik Tatasurya.
Ngaran produk: Dc Combiner Box
Modél: SPL-2/1
Tegangan Input Pikeun Unggal Senar: 15A/16A/20A/25A/32/40A/50A/63A
tegangan: DC 1000V-1500V
Catu daya: DC
Métode pamasangan: Jinis témbok dipasang
Perlindungan Kelas: IP65
Sertifikasi: CE, CB, TUV
Bahan: PC ABS
Ukuran: 32*20*15 cm
Garansi: 3 bulan-1 taun
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: ADELS

Maca deuiKirim Pananya
3 String Dina 1 String Out Solar Combiner Box Pikeun DC String Protection

3 String Dina 1 String Out Solar Combiner Box Pikeun DC String Protection

ADELS® nyaéta profésional Cina 3 String Dina 1 String Out Solar Combiner Box Pikeun DC Strings Protection pabrik jeung suppliers.
Ngaran produk: Dc Combiner Box
Tegangan Input Pikeun Unggal Senar: 15A/16A/20A/25A/32/40A/50A/63A
tegangan: DC 1000V-1500V
Catu daya: DC
Métode pamasangan: Jinis témbok dipasang
Perlindungan Kelas: IP65
Sertifikasi: CE, CB, TUV
Bahan: PC ABS
Ukuran: 32*20*15 cm
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: ADELS

Maca deuiKirim Pananya
IP66 PV Solar DC Plastik Combiner Box 3 Dina 1 0ut Pikeun Sistim Tatasurya

IP66 PV Solar DC Plastik Combiner Box 3 Dina 1 0ut Pikeun Sistim Tatasurya

ADELS® mangrupikeun profésional Cina IP66 PV Solar DC Plastic Combiner Box 3 In 1 0ut Pikeun produsén sareng supplier Sistem Tatasurya. Wilujeng sumping klien ti bumi sareng naék kapal nganjang ka pabrik urang iraha waé.

Maca deuiKirim Pananya
IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output

IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output

ADELS® mangrupikeun pamimpin profésional Cina IP66 Solar DC Combiner Box 4 String Input 1 String Output Produsén
Kelas panyalindungan: IP65
Saklar kaluaran: Dc isolasi switch (standar)/Dc circuit breaker (opsional)
Bahan kotak: pvc
Métode pamasangan: Jinis pamasangan témbok
Suhu Operasi: -25â ~ 55â
Ketinggian suhu: 2 km
Kalembaban relatif anu diidinan: 0-95%, teu aya kondensasi
Tingkat panyalindungan tegangan: 2.8KV / 3.8KV
WidthxHighx Jerona ( mm ): 300 * 260 * 140
Tegangan operasi kontinyu maksimum Uc: 630V / 1050V
Sertifikasi: CE, CB, ROHS
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: ADELS
Jumlah modél: GYPV / 4-1 DCCOMBINER BOX
Garansi: 3 taun

Maca deuiKirim Pananya
Ip66 Plastik Solar PV DC Combiner Box 4 string Input2 string Kaluaran

Ip66 Plastik Solar PV DC Combiner Box 4 string Input2 string Kaluaran

Salaku produsén profésional, ADELS® hoyong nyayogikeun anjeun Ip66 Plastic Solar PV DC Combiner Box 4 String Input2 String Output. Wilujeng sumping klien ti bumi sareng naék kapal nganjang ka pabrik urang iraha waé.

Maca deuiKirim Pananya
Salaku salah sahiji profésional Cina Palastik Combiner Box pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami Palastik Combiner Box henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.