Imah > Produk > DC Circuit breaker > DC dijieun Case Circuit breaker

Cina DC dijieun Case Circuit breaker Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS
Pemutus sirkuit kasus potovoltaic DC sasuai sareng standar IEC60947-2 sareng GB14048-2, enol gagal dina jutaan pamasangan surya sareng sirkuit DC. Kelas panyalindungan permukaan nyaéta IP40, kelas panyalindungan terminal sambungan nyaéta IP20, struktur kutub 4, desain struktur internal unik, nyayogikeun kualitas produk kualitas luhur, aman sareng dipercaya. Dipeunteun tegangan kerja nepi ka 1000V DC dipeunteun ayeuna nepi ka 630A, kalawan fungsi isolator éféktif. Ieu utamana dipaké pikeun overload jeung perlindungan circuit pondok tina DC alat-alat sistem distribusi kakuatan jeung alat-alat listrik. The circuit breaker adopts arc extinguishing husus sarta sistem ngawatesan ayeuna, nu bisa gancang megatkeun arus sesar tina kotak distribution DC. Éta mangrupikeun bagian penting tina panyalindungan sistem tanaga surya. Beda sareng alat anu teu tiasa direset, pemutus sirkuit tiasa dianggo deui saatos gangguan listrik parantos diberesihan. Sakali kaayaan anu nyiptakeun sesar listrik parantos diidentifikasi sareng dilereskeun, pemutus sirkuit tiasa direset tanpa ngagentos alat anu henteu ngareset, sapertos sekering.
Produk pemutus sirkuit kasus DC dijieun tina bahan tahan seuneu, sareng insulator plastik dianggo salaku cangkang alat pikeun ngasingkeun antara konduktor sareng bagian logam bumi. Sadaya bagian disegel dina cangkang plastik, anu kompak sareng padet, ku kituna maénkeun peran isolasi sareng panangtayungan alat-alat listrik sareng kaamanan pribadi, sareng tiasa dipasang dina rel pituduh kotak distribusi standar. Kami gaduh alat produksi canggih sareng téknologi manufaktur kualitas luhur. Komponén kami tos dirakit sareng dipariksa dina unggal tahapan produksi pikeun mastikeun yén unggal produk saluyu sareng standar pemutus sirkuit kasus anu dibentuk DC.

ADELS siap nyadiakeun kualitas pangalusna kami DC Molded Case Circuit breaker ka sadaya konsumén di sakuliah dunya, mangga ngahubungan kami kalawan bébas lamun anjeun mibanda patalékan ka kamiï¼
Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
Dipeunteun Ayeuna Nepi ka 630a 1000v Pv Dc Molded Case Circuit Breaker

Dipeunteun Ayeuna Nepi ka 630a 1000v Pv Dc Molded Case Circuit Breaker

ADELS® nyaéta produsén profésional sarta supplier of Dipeunteun Ayeuna Nepi ka 630a 1000v Pv Dc dijieun Case Circuit breaker di China.ADDM1 / DC runtuyan PV plastik-kasus circuit breakers utamana dipaké dina sistem generasi tanaga surya badag ngajaga sirkuit tina overload atawa pondok. sirkuit disababkeun ku arus kaleuleuwihan. kinerja insulasi tinggi, frékuénsi operasi low. Sapertos kotak kombinasi solar DC, inverter, kabinét distribusi DC, jsb. Dipeunteun tegangan nepi ka 1000V DC, dipeunteun ayeuna nepi ka 630A, kalawan fungsi isolator éféktif. ADDM1 / DC bahan awét, megatkeun circuit breaker sanggeus ngan ngareset, moal ruksak. Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan produk ieu, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan nyugemakeun.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina DC dijieun Case Circuit breaker pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami DC dijieun Case Circuit breaker henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.