Imah > Produk > Komponén AC

Cina Komponén AC Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS
ADLES nyayogikeun dua komponén AC, saklar isolasi AC sareng pelindung surge AC, anu biasa dianggo pikeun ngatur aliran AC dina generator photovoltaic sareng ngajaga stabilitas sistem photovoltaic. Kalayan taun pangalaman dina manufaktur alat panyalindungan photovoltaic, urang terang cukup ngartos tren pasar sarta nyadiakeun bantuan unggul dina nyieun komponén AC dipercaya.

AC Isolator Pindah
Garis kami tina saklar isolasi AC gampang dipasang pikeun pamakéan outdoor sarta bisa cocog sauntuyan rentang tegangan AC. Faktor penting dina manajemen efektip pembangkitan listrik fotovoltaik nyaéta saklar isolasi AC, anu dianggo pikeun ngasingkeun sirkuit tina catu daya na. ADELS ngahasilkeun saklar isolasi kualitas luhur anu diwangun nganggo bahan tahan cuaca kelas munggaran pikeun tahan kaayaan cuaca éksternal pikeun umur anu langkung panjang.
AC SPD
Runtuyan kami tina AC SPD ngajaga sirkuit AC jeung alat-alat tina karuksakan disababkeun ku surges kakuatan, greatly ngaronjatkeun tingkat kaamanan sarta hirup sistem tina photovoltaic installations.ADELS surge alat panyalindungan ngagunakeun-kinerja tinggi MOV, ngajaga parabot tegangan low ngalawan kilat jeung karuksakan surge, utamana. dipaké dina sistem catu daya kayaning power distribution-kamar, distribution-kabinét jeung sistem catu daya penting lianna, ngaronjatkeun kaamanan sistem PV pikeun hirup sistem PV deui.

Kami bakal nyaluyukeun komponén AC anu ekonomis sareng dipercaya pikeun kabutuhan pasar anjeun. Komponén AC kami sadayana diproduksi sacara profésional ku tim profésional kami sareng dikalibrasi leres pikeun nampung sajumlah voltase pikeun katenangan pikiran anjeun. Ngobrol sareng tim kami ayeuna pikeun kéngingkeun tawaran pangsaéna pikeun kabutuhan komponén Ac anjeun.

Kumaha carana naroskeun ka ADELS pikeun kutipan komponén AC?
Adels siap nyadiakeun komponén AC kualitas pangalusna kami ka sadaya konsumén di sakuliah dunya, mangga ngahubungan kami kalawan bébas lamun anjeun mibanda patalékan ka kamiï¼

Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
AC Electric Rotary Isolasi Pegatkeun Pindah

AC Electric Rotary Isolasi Pegatkeun Pindah

ADELS® mangrupikeun spésialisasi dina kualitas luhur AC Electric Rotary Isolation Disconnect Switch produsén sareng supplier di Cina. AC Electric Rotary Isolation Disconnect Switch dirancang sareng diproduksi, dumasar kana GB / 14048.3 sareng IEC60947-3, saklar isolasi beban séri FM30 dianggo pikeun AC 50Hz, dipeunteun tegangan operasional dugi ka 440V, dipeunteun ayeuna dugi ka 100A dina sirkuit listrik, pikeun ventilasi. alat-alat, kaayaan hawa sarta pompa cai dina saklar master tina sistem, ogé bisa langsung ngadalikeun motor-kapasitas leutik. Buku konsultasi ayeuna sareng tingali kumaha saklar kami cocog sareng kabutuhan pasar anjeun.

Maca deuiKirim Pananya
AC Solar Isolator Pindah Rotary cecekelan

AC Solar Isolator Pindah Rotary cecekelan

ADELS® mangrupikeun spésialisasi dina kualitas luhur AC Solar Isolator Switch Rotary Handle produsén sareng supplier di Cina. AC Solar Isolator Switch Rotary Handle dirarancang sareng diproduksi, dumasar kana GB / 14048.3 sareng IEC60947-3, AC Solar Isolator Switch Rotary Handle dianggo pikeun AC 50Hz, Éta tiasa dianggo salami 8 jam, tugas siklus intermittent, frekuensi kerja 1 jam 30 kali. Kahirupan listrikna dugi ka 1o,ooo, AC-23,6000, AC-3, sareng 2000 kontak bantu. Buku konsultasi ayeuna sareng tingali kumaha saklar kami cocog sareng kabutuhan pasar anjeun.

Maca deuiKirim Pananya
AC Changeover Pindah Rotary Isolator Pindah

AC Changeover Pindah Rotary Isolator Pindah

ADELS® mangrupikeun spesialis dina kualitas luhur AC Changeover Switch Rotary Isolator Switch produsén sareng supplier di Cina. AC Changeover Switch Rotary Isolator Switch dirancang sareng diproduksi, dumasar kana GB / 14048.3 sareng IEC60947-3, saklar isolasi beban séri FM30 dianggo pikeun AC 50Hz, Éta tiasa dianggo salami 8 jam, tugas siklus intermittent, frekuensi kerja 1 jam 30 kali . Kahirupan listrikna dugi ka 1o,ooo, AC-23,6000, AC-3, sareng 2000 kontak bantu. Buku konsultasi ayeuna sareng tingali kumaha saklar kami cocog sareng kabutuhan pasar anjeun.

Maca deuiKirim Pananya
tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat

tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat

Milarian pilihan anu ageung tina tingkat Perlindungan voltase rendah Alat-alat Listrik AC Surge Protection Alat ti China di ADELS®. Anjeun tiasa yakin pikeun ngagaleuh tingkat Perlindungan voltase rendah anu Dipaké sacara lega Alat-alat Listrik AC Surge Protection Alat ti kami.

Maca deuiKirim Pananya
Surge Protection Alat AC SPD Surge Protector

Surge Protection Alat AC SPD Surge Protector

ADELS® mangrupikeun produsén, supplier sareng eksportir Alat Perlindungan Surge Cina AC SPD Surge Protector. Kusabab pasar pikeun Surge Protection Device AC SPD Surge Protector ngembang sareng robih, janten kami nyarankeun yén anjeun ngumpulkeun halaman wéb kami, sareng kami bakal nunjukkeun anjeun beja pangénggalna sacara rutin.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina Komponén AC pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami Komponén AC henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.