Imah > Produk > Kotak Combiner > Stainless Steel Combiner Box

Cina Stainless Steel Combiner Box Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS

Bahan naon anu dijieunna tina Kotak Combiner ieu?
Bahan awak Box bisa dijieun tina bahan logam kalawan stainless steel / semprot stainless steel / bahan Beusi semprot, The casing logam awét ngajadikeun eta leuwih cocog pikeun pamakéan outdoor sarta instalasi. waktos pamakéan leuwih panjang batan PVC plastik solar
runtuyan kotak combiner ieu kacida adaptable, tingkat panyalindungan bisa ngahontal IP66. Kami parantos ngalaman tes suhu luhur sareng rendah anu ketat pikeun nangtukeun daya tahan tank confluence kami dina kaayaan anu ekstrim. Suhu kerja na tiasa ngahontal -25 ° C ~ 55 ° C, éta henteu ngan ukur tahan cai, tahan debu, résistansi UV, rupa-rupa aplikasi, cocog pikeun padamelan luar jangka panjang.

Naon kotak combiner tiasa ADELS nyayogikeun?
Pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu béda pikeun aplikasi sistem photovoltaic na, ADELS nawiskeun tilu modél kotak gabungan stainless steel:
Metal DC COMBINER BOX(2 String Input 1 String Output)
300x350x140mm(1.2mm/1.2mm)

Metal DC COMBINER BOX(4 string Input 1 String Output)
300x400x140mm(1.2mm/1.2mm)

Metal DC COMBINER BOX (6 Senar Input 2 Senar Kaluaran)
460x350x140mm(1.2mm/1.2mm)
Kotak combiner ieu dilengkepan photovoltaic husus DC SPD, DC sekering jeung DC isolasi switch. Pamasanganna saderhana, kabel sistem disederhanakeun, sareng kabelna merenah. Modul ngawaskeun diri anu dikembangkeun sareng fungsi praktis anu dipercaya diadopsi pikeun ngawas arus unggal Asép Sunandar Sunarya fotovoltaik kalayan rentang ukur anu pas, sensitipitas anu luhur sareng presisi anu luhur. Éta ngagaduhan standar produksi sareng sertipikat anu saluyu, sareng ngagaduhan fungsi indikasi status kerja, alarem sareng komunikasi. Merenah pikeun pamaké pikeun timely tur akurat nangkep kaayaan kerja modul photovoltaic. Analisis lokasi sesar merenah, ku kituna sistem generasi kakuatan photovoltaic maénkeun peran hiji.

Sertipikat naon anu tiasa disayogikeun ADELS pikeun Kotak Combiner?
Combiner Box sadayana gaduh TUV, CB, CE

Kumaha carana naroskeun ka ADELS pikeun kutipan konektor MC4 PV?
Adels siap nyadiakeun kualitas pangalusna konektor MC4 PV kami ka sadaya konsumén di sakuliah dunya, mangga ngahubungan kami kalawan bébas lamun anjeun mibanda patalékan ka kamiï¼

Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar

Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar

Kualitas luhur Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 Dina 1 Out ditawarkeun ku pabrik Cina ADELS®. Diadegkeun dina 2003, Wenzhou Feimai Electric Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji pabrik anu khusus dina komponén pikeun PV Solar di Cina.

Maca deuiKirim Pananya
Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar

Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar

Milarian pilihan ageung tina Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 In 1 Out from China at ADELS®. Nyadiakeun jasa saatos-jualan profésional sareng harga anu pas, ngarepkeun kerjasama.

Maca deuiKirim Pananya
6 Dina 2 kaluar 6 string Ip66 DC Metal PV Combiner Box

6 Dina 2 kaluar 6 string Ip66 DC Metal PV Combiner Box

Salaku produsén profésional, ADELS® hoyong nyayogikeun anjeun 6 In 2 Out 6 String Ip66 DC Metal PV Combiner Box. Nyadiakeun jasa saatos-jualan profésional sareng harga anu pas, ngarepkeun kerjasama.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina Stainless Steel Combiner Box pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami Stainless Steel Combiner Box henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.