Imah > Produk > Kotak Combiner

Cina Kotak Combiner Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS

Naon Combiner Box?
Kotak Combiner mangrupikeun alat listrik, biasana dianggo pikeun ngahijikeun sadaya garis kotak, nyambungkeun sababaraha kabel sareng kabel kalayan aman ngaliwatan palabuhan éntri anu béda. Nalika éta dina operasi normal, éta bisa sacara manual atawa otomatis switched ku cara kieu pikeun megatkeun sirkuit, atawa nempatkeun sirkuit ngaliwatan. Sareng sirkuit upami aya kaayaan anu teu normal, atanapi kagagalan, éta tiasa ngajagi alat listrik sareng neukteuk sirkuit, ogé fungsi peringatan.
Salaku tambahan, kami ogé nawiskeun dua jinis Box Combiner, Box Combiner Stainless Steel sareng Box Combiner Plastik.

Naha anjeun peryogi Box Combiner?
Kotak combiner alesan bisa ngadistribusikaeun tanaga listrik, ngagabungkeun kaluaran sababaraha string tanaga surya babarengan, éféktif ngadalikeun unggal garis kakuatan, bisa ngamangpaatkeun pinuh ku tanaga surya aya, merenah lawang tur nutup operasi circuit, sarta ngabogaan tingkat tinggi panyalindungan kaamanan. , ngaronjatkeun kasalametan sistim tatasurya, ku kituna sakabéh operasi circuit bakal leuwih merenah, pikeun ngahontal tujuan listrik aman. Sareng seueur dianggo pikeun tujuan padumukan atanapi komérsial.
Ku alatan éta, kotak combiner pohara diperlukeun dina sistem photovoltaic.

Kumaha carana milih Kotak Combiner?
kotak combiner kami utamana dibagi kana cangkang logam jeung cangkang palastik dua rupa, bisa ngajaga panerapan listrik sarta neukteuk off sirkuit, mangrupakeun alat kaamanan listrik dipercaya. Modul kami diproduksi dina kadali kualitas sareng standar anu ketat, sareng tos dirakit sareng diuji dina unggal tahapan produksi, ngajantenkeun sistem PV langkung aman. Ku alatan éta, pilihan bisa dumasar kana ukuran beban ayeuna, tingkat tegangan jeung sarat panyalindungan objék kontrol, atawa nurutkeun pangabutuh sabenerna.

Naon Combiner Box tiasa ADELS nyayogikeun? Sareng naon anu ngalamar ADELS Combiner Box?
Salaku parusahaan modern specializing dina ngembangkeun, rarancang, pabrik jeung diobral produk listrik-tegangan low, ADELS museurkeun kana modul kontrol photovoltaic pikeun ngaronjatkeun kinerja photovoltaic, fokus dina sakabéh prosés manajemén kualitas, sarta mastikeun operasi aman tina alat panyaarah kakuatan. Produk utama nyaéta kotak combiner stainless steel sarta kotak combiner plastik pikeun ningkatkeun pidangan panyalindungan jeung reliabilitas inverters.
Kotak kombinasi ieu ngahijikeun kaluaran sababaraha senar surya pikeun nyayogikeun panyalindungan arus sareng overvoltage sareng seueur dianggo dina sistem photovoltaic industri atanapi komérsial.

Kotak Combiner Stainless Steel (IP66)
Kotak Combiner disambungkeun ka inverter photovoltaic na Asép Sunandar Sunarya photovoltaic, sebaran lumrah énergi listrik, merenah pikeun muka jeung nutup operasi circuit. Éta ngagaduhan tingkat panyalindungan kaamanan anu luhur, sareng langkung sampurna dina téknologi sareng stabilitas, anu cocog pikeun pangropéa gagal sirkuit, kalayan tingkat panyalindungan IP66, gaduh daya tahan dina kaayaan ekstrim, réliabilitas ditingkatkeun.

Kotak Combiner Plastik (IP66)
Kotak combiner disambungkeun ka inverter photovoltaic na Asép Sunandar Sunarya photovoltaic, nu ngawengku bagian pohara penting dina konsumsi listrik, sarta bisa maénkeun peran panyalindungan, kontrol, konversi jeung distribusi. Éta sacara efektif tiasa nyingkahan fenomena bocor sareng sirkuit pondok dina sirkuit, kalayan kelas panyalindungan IP66, cocog pikeun tempat-tempat di jero ruangan sareng luar, ningkatkeun kasalametan sistem tanaga surya.

Standar mana anu dilakukeun ku ADELS Combiner Box?
ADELS Combiner Box saluyu sareng standar internasional IEC60947-2 sareng diproduksi dina kadali kualitas sareng standar anu ketat.

Sertipikat naon anu tiasa disayogikeun ADELS pikeun Kotak Combiner?
ADELS Combiner Box gaduh sertifikasi TUV, CE, CB sareng ROHS, ngajantenkeun aranjeunna langkung aman dianggo sareng produk pilihan anu dipercaya.

Kumaha carana naroskeun ka Adels pikeun kutipan Combiner Box?
ADELS siap nyayogikeun Box Combiner kualitas pangsaéna ka sadaya para nasabah di sakumna dunya, mangga ngahubungi kami sacara bébas upami anjeun gaduh patarosan ka kamiï¼

Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar

Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar

Kualitas luhur Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 Dina 1 Out ditawarkeun ku pabrik Cina ADELS®. Diadegkeun dina 2003, Wenzhou Feimai Electric Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji pabrik anu khusus dina komponén pikeun PV Solar di Cina.

Maca deuiKirim Pananya
IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar

IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar

Milarian pilihan ageung IP66 Plastic Solar Combiner Box 1 In 1 Out from China at ADELS®.
Aplikasi: Sistem Tenaga Surya
Input tegangan DC maksimum: 550V 1000V
Kelas waterproof: IP65
Ngaran produk: Solar Combiner Box
Bahan: ABS
Bahan kotak: Plastik
Garansi: 2 taun
Ngaran Brand: ADELS
Pamasangan: Din Rail Dipasang
Pilihan tegangan: AC / DC12V-240V
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Jumlah modél: FC-PV 8 JALAN

Maca deuiKirim Pananya
IP66 2 In 1 Out 2 String DC Solar PV Combiner Box Pikeun Tatasurya

IP66 2 In 1 Out 2 String DC Solar PV Combiner Box Pikeun Tatasurya

ADELS® mangrupikeun China IP66 2 In 1 Out 2 Strings DC Solar PV Combiner Box Pikeun pabrik Tatasurya.
Ngaran produk: Dc Combiner Box
Modél: SPL-2/1
Tegangan Input Pikeun Unggal Senar: 15A/16A/20A/25A/32/40A/50A/63A
tegangan: DC 1000V-1500V
Catu daya: DC
Métode pamasangan: Jinis témbok dipasang
Perlindungan Kelas: IP65
Sertifikasi: CE, CB, TUV
Bahan: PC ABS
Ukuran: 32*20*15 cm
Garansi: 3 bulan-1 taun
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: ADELS

Maca deuiKirim Pananya
3 String Dina 1 String Out Solar Combiner Box Pikeun DC String Protection

3 String Dina 1 String Out Solar Combiner Box Pikeun DC String Protection

ADELS® nyaéta profésional Cina 3 String Dina 1 String Out Solar Combiner Box Pikeun DC Strings Protection pabrik jeung suppliers.
Ngaran produk: Dc Combiner Box
Tegangan Input Pikeun Unggal Senar: 15A/16A/20A/25A/32/40A/50A/63A
tegangan: DC 1000V-1500V
Catu daya: DC
Métode pamasangan: Jinis témbok dipasang
Perlindungan Kelas: IP65
Sertifikasi: CE, CB, TUV
Bahan: PC ABS
Ukuran: 32*20*15 cm
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: ADELS

Maca deuiKirim Pananya
IP66 PV Solar DC Plastik Combiner Box 3 Dina 1 0ut Pikeun Sistim Tatasurya

IP66 PV Solar DC Plastik Combiner Box 3 Dina 1 0ut Pikeun Sistim Tatasurya

ADELS® mangrupikeun profésional Cina IP66 PV Solar DC Plastic Combiner Box 3 In 1 0ut Pikeun produsén sareng supplier Sistem Tatasurya. Wilujeng sumping klien ti bumi sareng naék kapal nganjang ka pabrik urang iraha waé.

Maca deuiKirim Pananya
Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar

Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar

Milarian pilihan ageung tina Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 In 1 Out from China at ADELS®. Nyadiakeun jasa saatos-jualan profésional sareng harga anu pas, ngarepkeun kerjasama.

Maca deuiKirim Pananya
Salaku salah sahiji profésional Cina Kotak Combiner pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami Kotak Combiner henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.