Pabrik AC SPD
Cina Stainless Steel Combiner Box Manufacturers
Cina DC Isolator Pindah suppliers
DC Circuit breaker Produsén

Naha Milih Kami


Tentang Kami

Diadegkeun dina 2003, Wenzhou Feimai Electric Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji pabrik anu khusus dina komponén pikeun PV Solar di Cina. Urang difokuskeun komponén kontrol photovoltaic, kaasupDC Isolator switch(Disconnector DC),Stainless Steel Combiner Box, Palastik Combiner Box, DC Isolator dipager (IP66), String box (plastik

tentang Kami

Kirim Pananya

Pikeun inquiries ngeunaan kotak combiner stainless steel kami, kotak combiner plastik, dc isolator switch, jsb atawa pricelist, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.