Imah > Produk > MC4 PV Panyambung

Cina MC4 PV Panyambung Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS

Naon téh konektor PV MC4?
Konektor MC4 mangrupikeun panyambung listrik kontak tunggal. Konektor surya mangrupikeun nami jinis sambungan dina sadaya panél surya énggal. Éta sering dianggo pikeun nyambungkeun panél surya, nyaéta akronim pikeun âMulti-Kontak, 4mmâ. Ieu standar dina industri énergi renewable. Konektor surya ngagampangkeun ngawangun susunan panel fotovoltaik. Di pasar surya ayeuna, panyambungna sareng produk anu saluyu aya dimana-mana sareng seueur dianggo. Panél surya ageung ayeuna dilengkepan panyambungna anu tiasa silih lirén pikeun nyegah aranjeunna teu ngahaja ditarik.
Naha sadaya panel surya nganggo konektor MC4?
Sadaya panél surya modéren condong nganggo konektor surya MC4. Kusabab aranjeunna ngajantenkeun kabel surya anjeun langkung saderhana sareng langkung gancang. Konektor surya ADELS aya dina jinis jalu sareng awéwé anu dirancang pikeun ngahiji. Konektor kami dipeunteun IP68 sareng tahan cai sareng lebu. Aranjeunna ngalaksanakeun saé dina kabel surya 4mm sareng 6mm.

Naon fitur konektor MC4 PV?
The MC4 PV Panyambung nawarkeun sepuh alus teuing jeung lalawanan UV keur dipake dina lingkungan kasar. Henteu aya alat tambahan anu diperyogikeun nalika nyabut colokan, sareng moal aya anu ngarugikeun colokan nalika cabut. Konektor photovoltaic gaduh sistem ngonci diri anu stabil anu gampang dibuka sareng dikonci, sedengkeun konektorna tahan korosi, tahan cai IP68, sareng tiasa dianggo di luar langkung ti 10 taun.

Sertipikat naon anu tiasa disayogikeun ADELS pikeun konektor MC4 PV?
Konektor DC PV sadayana gaduh sertipikat TUV sareng CB.

Kumaha carana naroskeun ka ADELS pikeun kutipan konektor MC4 PV?
Adels siap nyadiakeun kualitas pangalusna konektor MC4 PV kami ka sadaya konsumén di sakuliah dunya, mangga ngahubungan kami kalawan bébas lamun anjeun mibanda patalékan ka kamiï¼

Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
Solar Pv Panyambung 1500v DC Pv Panyambung

Solar Pv Panyambung 1500v DC Pv Panyambung

ADELS® mangrupakeun husus dina kualitas luhur Solar Pv Panyambung 1500v dc Pv Panyambung produsén sarta supplier di China.Panyambungna Solar mangrupakeun nami tipe sambungan on sadaya panels surya anyar, nyadiakeun hiji IP68 waterproof jeung buktina lebu sambungan listrik aman connection.Solar Pv Panyambung 1500v dc Pv Panyambungna mangrupakeun tipe lolobana luntur tina konektor kontak tunggal ilahar dipaké pikeun nyambungkeun panels surya. Bisa dipasang dina sagala kotak simpang modul surya konvensional, solar combiner kotak interkonéksi atawa ditambahkeun kana modul surya kalawan panyambungna MC4 aya pikeun jarak nambahan. Greatly speeds up instalasi solar array.MC4s mindeng ditempo salaku panyambung baku dina industri tanaga surya. Hubungi kami pikeun langkung rinci ngeunaan Panyambung ......

Maca deuiKirim Pananya
Solar Pv Panyambung 1500v dc Pv Cabang Panyambung

Solar Pv Panyambung 1500v dc Pv Cabang Panyambung

ADELS® nyaéta husus dina kualitas luhur Solar Pv Panyambung Panyambung 1500v dc Pv Cabang Panyambung produsén jeung supplier di China.Solar PV Panyambung 1500v dc PV Cabang Panyambung nyadiakeun IP68 waterproof jeung lebu buktina sambungan listrik aman.Leuwih ti 50% dunyaâ s kakuatan PV dipasang maké panyambungna MC4 (leuwih 1 milyar dina total). Ku sabab kitu, MC4s mindeng ditempo salaku panyambungna baku dina tanaga surya industry.Solar PV Panyambung 1500v Dc PV Cabang Panyambung Sababaraha plugging na unplugging siklus, kaamanan jalangan disadiakeun ku housings keyed. Hubungi kami pikeun langkung rinci ngeunaan Panyambung PV Solar 1500v dc Panyambung Cabang PV !!!

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina MC4 PV Panyambung pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami MC4 PV Panyambung henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.