Imah > Produk > Panyekel sekering DC

Cina Panyekel sekering DC Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS

Naon DC Fuse Holder?
DC Fuse Holder dianggo dina sipat termal sareng listrik tina bahan konduktor. Fuse salaku alat kaamanan listrik anu ngaleungitkeun arus listrik tina sirkuit listrik nalika arus dina sirkuit listrik luhur teuing. Ngajagi komponén éléktronik tina overload sareng sirkuit pondok, sacara efektif ngajagi kasalametan sirkuit tatasurya.
ADELS museurkeun kana kasalametan wadah sekering DC kami ku mastikeun kualitas insulasina anu ngeureunkeun kolor listrik anu bahaya. Urang ogé ngawétkeun kualitas wadah sekering urang nalika manufaktur aranjeunna pikeun ngidinan sagala sistem solar-Powered ngajalankeun dina kapasitas dioptimalkeun bari maké éta.
Naon DC Fuse Holder tiasa ADELS nyayogikeun? Sareng naon anu ngalamar ADELS DC Fuse Holder?
Salaku salah sahiji pabrik specializing dina produksi modul photovoltaic di Cina, ADELS museurkeun kana modul kontrol photovoltaic, bisa nyadiakeun rupa-rupa tegangan DC Fuse Holder pikeun minuhan sarat sistem photovoltaic béda. Panyekel sekering DC kami didamel tina cangkang tahan seuneu kalayan standar V0, sareng desain payun-paéh ngamungkinkeun pikeun cocog sareng busbar dipasang dina sistem Photovoltaic (PV). Urang ngabagéakeun gawé babarengan anjeun!
DC Fuse utamana dipaké dina kotak combiner DC dina sistem PV surya. Nalika panel PV atanapi imverter disababkeun overload atanapi sirkuit pondok, éta langsung kaluar, ngajaga panels PV, sekering DC ogé dipaké pikeun ngajaga bagian listrik sejenna dina sirkuit DC, nalika overload atanapi sirkuit pondok. Salaku sirkuit pondok sareng pelindung arus, seueur dianggo dina sistem distribusi tegangan tinggi sareng rendah, sistem kontrol, sareng alat listrik.

Standar mana anu dilakukeun ku ADELS DC Fuse Holder?
Panyekel sekering Dc dirancang sareng diproduksi saluyu sareng standar IEC60269-1
Sertipikat naon anu tiasa disayogikeun ADELS pikeun Holder Fuse DC?
Panyekel sekering DC sareng tautan sekering dugi ka 32A, 1200VDC gaduh CE, TUV
Kumaha carana naroskeun ka ADELS pikeun kutipan DC Fuse Holder?
Adels siap nyadiakeun kualitas pangalusna kami DC Fuse Holder ka sadaya konsumén di sakuliah dunya, mangga ngahubungan kami kalawan bébas lamun anjeun mibanda patalékan ka kamiï¼

Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 001396875319
View as  
 
Pv 30a 1000vdc Fuse Holder Pikeun Protection System Tatasurya

Pv 30a 1000vdc Fuse Holder Pikeun Protection System Tatasurya

ADELS® nyaéta husus dina kualitas luhur Pv 30a 1000vdc Fuse Holder Pikeun Produsén Protection Solar System jeung supplier di China. PV) sistem. ADPV-30 Fuse Holder dirancang sareng diproduksi, saluyu sareng standar IEC60269-1, 1EC60269 6. Ukuran link sekering anu disarankeun nyaéta 10x38mm, anu tiasa ngajagaan sistem 1000VDC Photovoltaic (PV) sacara aman. Ieu dilarapkeun pikeun kotak combiner PV DC, inverter jsb 1000VDC 30A 10x38mm Solar PV DIN Rail Fuse Holder dijieun tina cangkang seuneu-retardant kalawan standar V0, sarta desain maot-hareup ngamungkinkeun pikeun cocog busbar ningkatna dina Photovoltaic ( Sistim PV). ADPV-30 PV 30A 1000V Dc Fuse Holder ogé sadia dina 1, 2, 3 jeung 4-kutub konfigurasi. Taroskeun kami pikeun langkung rinci ngeunaan 1000VDC Solar PV Fuse Holder !!!

Maca deuiKirim Pananya
Pv 32a 1500vdc Fuse Holder Pikeun Protection System Tatasurya

Pv 32a 1500vdc Fuse Holder Pikeun Protection System Tatasurya

ADELS® nyaéta husus dina kualitas luhur Pv 32a 1500vdc Fuse Holder Pikeun Solar System Protection produsén jeung supplier di China.The ADPV-32B 1500VDC 32A 10x58mm PV Fuse Holder ieu husus dirancang pikeun nyadiakeun panyalindungan gancang-akting dina kaayaan overload ayeuna pakait sareng Photovoltaic ( PV) sistem. ADPV-30B Fuse Holder dirancang sareng diproduksi, saluyu sareng standar IEC60269-1, 1EC60269 6. Ukuran link sekering anu disarankeun nyaéta 10x58mm, anu tiasa ngajagaan sistem 1500VDC Photovoltaic (PV) sacara aman. Éta dilarapkeun pikeun kotak combiner PV DC, inverter jsb.Pv 32A 1500V Dc Fuse Holder didamel tina cangkang tahan seuneu kalayan standar V0, sareng desain payun-paéh ngamungkinkeun pikeun cocog sareng dipasang busbar dina sistem Photovoltaic (PV). . ADPV-30B Pv 32A 15......

Maca deuiKirim Pananya
High Éféktif Pikeun Panyekel sekering Solar Protection kilat

High Éféktif Pikeun Panyekel sekering Solar Protection kilat

ADELS® mangrupikeun produsén Cina High Éféktif Pikeun Perlindungan Kilat Panyekel Sekering Surya.
â¢Arus dipeunteun: 30A (2.5-6mm²)
â¢Kelas seuneu: UL94-V0
â¢Kelas kaamanan: II
â¢Spésifikasi Fush: 1-30A
â¢Gaya sisipan: â¤50N
â¢Pakuatan ditarikna:â¥
â¢Rentang suhu: 40â ~85â

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina Panyekel sekering DC pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami Panyekel sekering DC henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.