Imah > Produk > DC Circuit breaker

Cina DC Circuit breaker Produsén, Panyadia, Pabrik

ADELS

Naon DC Circuit Breaker?
Dc circuit breaker mangrupakeun alat switching listrik dipaké pikeun ngadalikeun sirkuit. Bisa nyadiakeun panyalindungan circuit dipercaya, bisa ngarobah arus langsung dina sirkuit kana tegangan tangtu, arus jeung kakuatan tina alat arus bolak-balik. DC circuit breaker adopts arc extinguishing husus sarta sistem ngawatesan ayeuna ngajaga fasilitas jeung listrik tina sistem distribusi DC tina overload jeung sirkuit pondok.
Salaku tambahan, kami ogé nawiskeun dua jinis pemutus sirkuit DC, pemutus sirkuit mini sareng pemutus sirkuit anu dibentuk

Naha anjeun peryogi pemutus sirkuit DC?
Pemutus sirkuit DC ngajagi alat atanapi alat tina kaleuleuwihan kontinyu sareng gagal sirkuit pondok. Éta bisa gancang motong kaluar arus sesar tina sistem distribusi DC. Kalawan super - kelas kinerja ngawatesan ayeuna, speed respon gancang, sensitipitas arus tinggi, kamampuhan megatkeun circuit pondok, boga kinerja alus teuing, mangrupakeun alat kaamanan listrik dipercaya.
Ku alatan éta, pemutus sirkuit DC diperyogikeun pisan dina sistem photovoltaic.

Kumaha carana milih DC breaker pikeun solar?
Pemutus sirkuit DC dianggo pikeun ngajaga kabel antara unggal séri modul photovoltaic sareng inverter photovoltaic. Pemutus sirkuit DC kalayan panyalindungan kaleuleuwihan, panyalindungan sirkuit pondok, perlindungan bocor sareng fungsi sanésna dipilih pikeun mastikeun kasalametan kakuatan. Éta tiasa dipilih dumasar kana tegangan kerja anu dipeunteun, ukuran ayeuna sareng tingkat panyalindungan kandang.

Naon DC Circuit Breaker tiasa ADELS nyayogikeun? Sareng naon anu ngalamar ADELS DC Circuit Breaker?
Salaku perusahaan modern specializing dina panalungtikan sarta pamekaran, desain, pabrik jeung jualan produk listrik-tegangan low, ADELS museurkeun kana modul kontrol photovoltaic, nengetan sakabéh prosés manajemén kualitas, sarta ngawanohkeun canggih pinter jeung digital Sunda.
Pemutus sirkuit ieu seueur dianggo dina kakuatan listrik, rékayasa mékanis, pertambangan, konstruksi, kapal, énergi anyar sareng widang sanésna.

DC Mini Circuit breaker
Dipaké dina sistem pembangkit listrik tanaga surya photovoltaic, ayana antara unggal string of modul photovoltaic na inverter photovoltaic, tegangan maksimum bisa ngahontal 1000VDC, ayeuna bisa ngahontal 32A 63A, kalawan éféktif megatkeun sambungan na anti réfluks fungsi panyalindungan.

DC dijieun Case Circuit breaker
Dipaké dina sistem pembangkit listrik tanaga surya photovoltaic, ayana antara unggal string of modul photovoltaic na inverter photovoltaic, dipeunteun tegangan nepi ka 1000V DC, dipeunteun ayeuna nepi ka 630A, kalawan fungsi isolasi éféktif.

Standar mana anu dilakukeun ku ADELS DC Circuit Breaker?
DC Circuit breaker dijieun kana standar IEC60947-3, dina waktos anu sareng, maranéhna ogé bisa akur jeung standar GB14048-3.

Sertipikat naon anu tiasa disayogikeun ADELS pikeun Pemutus Sirkuit DC?
ADELS DC Mini Circuit Breakers nepi ka 100A, 1000VDC

Kumaha carana naroskeun ka Adels pikeun kutipan DC Circuit Breaker?
ADELS siap nyayogikeun Pemutus Sirkuit DC kualitas pangsaéna pikeun sadaya palanggan di sakumna dunya, mangga ngahubungi kami sacara bébas upami anjeun gaduh patarosan ka kamiï¼

Pikeun 24 jam wincik kontak sakumaha di handap ieu:

Telepon: 0086 577 62797760
Fax.: 0086 577 62797770
Surélék: sale@adels-solar.com
Situs Web: www.adels-solar.com.
Telepon: 0086 13968753197
WhatsApp: 0013968753197
View as  
 
Dipaké Dina Pv Solar Power System Nonpolarity DC Mini Circuit Breaker

Dipaké Dina Pv Solar Power System Nonpolarity DC Mini Circuit Breaker

ADELS® nyaéta produsén profésional sarta supplier tina Dipaké Dina Pv Solar Power System Nonpolarity Dc Mini Circuit breaker di China.ADDB7-63/PV runtuyan photovoltaic DC isolasi switch utamana dipaké dina sistem tanaga surya photovoltaic, ngajaga alat atawa pakakas listrik ti dampak overload kontinyu sarta kagagalan circuit pondok, cocog pikeun DC buleud kombinasi surya, Controllers, jsb Non-polar, respon gancang, sensitipitas ayeuna tinggi, ADDB7-63 / PV nyadiakeun overload sarta panyalindungan sirkuit pondok kalawan rating durability listrik alus teuing. Tegangan maksimum nepi ka 1000VDC, ayeuna nepi ka 32A, kalawan éféktif megatkeun sambungan jeung panyalindungan anti backflow. Desain ilmiah sistem pemadaman busur ngajadikeun sistem photovoltaic langkung aman. Mun anjeun mibanda patalé......

Maca deuiKirim Pananya
Dipeunteun Ayeuna Nepi ka 630a 1000v Pv Dc Molded Case Circuit Breaker

Dipeunteun Ayeuna Nepi ka 630a 1000v Pv Dc Molded Case Circuit Breaker

ADELS® nyaéta produsén profésional sarta supplier of Dipeunteun Ayeuna Nepi ka 630a 1000v Pv Dc dijieun Case Circuit breaker di China.ADDM1 / DC runtuyan PV plastik-kasus circuit breakers utamana dipaké dina sistem generasi tanaga surya badag ngajaga sirkuit tina overload atawa pondok. sirkuit disababkeun ku arus kaleuleuwihan. kinerja insulasi tinggi, frékuénsi operasi low. Sapertos kotak kombinasi solar DC, inverter, kabinét distribusi DC, jsb. Dipeunteun tegangan nepi ka 1000V DC, dipeunteun ayeuna nepi ka 630A, kalawan fungsi isolator éféktif. ADDM1 / DC bahan awét, megatkeun circuit breaker sanggeus ngan ngareset, moal ruksak. Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan produk ieu, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng layanan nyugemakeun.

Maca deuiKirim Pananya
<1>
Salaku salah sahiji profésional Cina DC Circuit breaker pabrik jeung suppliers, urang boga merek sorangan. Kualitas luhur kami DC Circuit breaker henteu ngan ukur nyayogikeun daptar harga sareng kutipan, tapi ogé disertifikasi CE. Wilujeng sumping di pabrik urang mésér produk ngaropéa.