Imah > Produk > DC Isolator Pindah > DC Isolator Pindah Rotary cecekelan
DC Isolator Pindah Rotary cecekelan
  • DC Isolator Pindah Rotary cecekelanDC Isolator Pindah Rotary cecekelan
  • DC Isolator Pindah Rotary cecekelanDC Isolator Pindah Rotary cecekelan
  • DC Isolator Pindah Rotary cecekelanDC Isolator Pindah Rotary cecekelan
  • DC Isolator Pindah Rotary cecekelanDC Isolator Pindah Rotary cecekelan
  • DC Isolator Pindah Rotary cecekelanDC Isolator Pindah Rotary cecekelan
  • DC Isolator Pindah Rotary cecekelanDC Isolator Pindah Rotary cecekelan
  • DC Isolator Pindah Rotary cecekelanDC Isolator Pindah Rotary cecekelan

DC Isolator Pindah Rotary cecekelan

ADELS® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier DC Isolator Switch Rotary Handle di Cina. Dc isolator NL1 Series 1200v 32a din rail dipasang surya Rotary cecekelan Rotary isolator, switch awak pikeun 4P CB4N atanapi CB8N, tipe switch nyaeta switch Rotary, dua kutub jeung konfigurasi opat kutub, produk ieu loba dipaké dina kotak distribution. Dina produksi cecekelan, urang milih bahan palastik kualitas luhur, bahan awét, bisa maksimalkeun pungsi hirup layanan, sarta cecekelan téh ergonomic, nyaman keur nahan. Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan switch cecekelan Rotary surya, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami baris nyadiakeun Anjeun sareng layanan nyugemakeun.

Modél:NL1

Kirim Pananya    Unduh PDF

Panjelasan Produk

ADELS

DC Isolator Pindah Rotary cecekelan


â¢Tingkat Perlindungan IP20
â¢Din rel dipasang
â¢Ganti awak pikeun 4P CB4N atanapi CB8N
â¢2 Tiang, 4 Tiang anu giat (Single I Double String)
â¢Standar: IEC60947-3, AS60947.3
â¢DC-PV2, DC-PV1, DC-2 IB
â¢16A, 25A, 32A, 1200V DC


DC Isolator Pindah usaha Rotary cecekelan Aplikasi


ADELS NL1 Series DC Isolator Pindah dilarapkeun ka 1-20 KW padumukan atawa sistem photovoltaic komérsial, disimpen antara modul photovoltage na inverters. waktos Arcing kirang ti 8ms, nu ngajaga sistim tatasurya leuwih aman. Pikeun mastikeun stabilitas sareng umur jasa anu panjang, produk kami didamel ku komponén anu kualitasna optimal. tegangan Max nepi ka 1200V DC. Ieu nyepeng kalungguhan aman diantara produk sarupa.


NL1 Series DC Isolator Pindah



Karakteristik listrik


Tipe FMPV16-L1/NL1/NL1-T,FMPV25-L1/NL1/NL1-T,FMPV32-L1/NL1/NL1-T
Fungsi Isolator; Kontrol
Standar IEC60947-3, AS60947.3
Kategori utilization DC-PV2 / DC-PV1 / DC-21B
Gantar 4P
Frékuénsi dipeunteun DC
tegangan operasional dipeunteun (Ue) 300V, 600V, 800V, 1000V, 1200V
tegangan operasional dipeunteun (ie) Tempo kaca salajengna
Tegangan insulasi dipeunteun (Ui) 1200V
Arus hawa bébas konvensional (Ithe) //
Arus termal tertutup konvensional (Ithe) Sarua jeung le
Dipeunteun pondok-waktos tahan ayeuna (ICW) lkA, ls
Dipeunteun impulsed tahan tegangan (Uimp) 8.0kV
Kategori overvoltage II
Cocog jeung isolasi Sumuhun
Polaritasna Teu aya polaritasna,â âjeungâ-âpolaritas anu tiasa ditukeurkeun


hirup jasa / operasi siklus


Mékanis 18000
Listrik 2000


Lingkungan Instalasi


Perlindungan ingress IP20
Suhu stor -40^ ~ 85P
Tipe Pamasangan Vertikal atawa horizontal
Gelar polusi 3


Tegangan dipeunteun


Wiring

Tipe

300V

600V

800V

1000V

1200V

2P/4P

runtuyan FMPV16

16A

16A

12A

8A

6A

runtuyan FMPV25

25A

25A

15A

9A

7A

runtuyan FMPV32

32A

27A

17A

10A

8A

4T / 4B / 4S runtuyan FMPV16

16A

16A

16A

16A

16A

runtuyan FMPV25

25A

25A

25A

25A

25A

runtuyan FMPV32

32A

32A

32A

32A

32A

2H

runtuyan FMPV16

35A

35A

/

/

/

runtuyan FMPV25

40A

40A

/

/

/

runtuyan FMPV32

45A

40A

/

/

/


Ngalihkeun Konfigurasi


Tipe

2-kutub

4-kutub

2-pole4-kutub dina Input runtuyan jeung kaluaran handap 2-pole4-kutub dina Input runtuyan jeung Kaluaran di luhur 2-pole4-kutub dina runtuyan Input on luhur Output handap 2-kutub4 sajajar kutub

/

2P

4P

4T

4B

4S

2H

Kontak

Grafik kabel

           

Ngalihkeun conto

       


Ukuran (mm¼



The

Saklar DC ngahontal saklar ultra-gancang ngaliwatan mékanisme operasi anu dipaténkeun âSnap Actionâ spring driven operating mechanism. Nalika aktuator hareup diputer, énergi akumulasi dina mékanisme dipaténkeun dugi ka ngahontal titik dimana kontakna dipecat kabuka atanapi ditutup. Sistim ieu bakal beroperasi switch dina beban dina 5ms kukituna ngurangan waktu arcing ka minimum a.

Dina raraga ngurangan Chances hiji arc propagating, éta

Hot Tags: DC Isolator Switch Rotary Handle, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Merk, Daptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.