Imah > Produk > Kotak Combiner > Stainless Steel Combiner Box > Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar
Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar
  • Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluarStainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar

Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar

Milarian pilihan ageung tina Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 In 1 Out from China at ADELS®. Nyadiakeun jasa saatos-jualan profésional sareng harga anu pas, ngarepkeun kerjasama.

Modél:FMS PV4/1

Kirim Pananya    Unduh PDF

Panjelasan Produk

ADELS

Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar


Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar Parameter


Listrik

Tipe

FMS

Input

4

Kaluaran

1

maksimal

DC

MAX

15A (Dirobah)

maksimal

63A

Lingkungan

Ngoperasikeun

-25â~ 55â

Kalembaban

99%

Luhurna

2000M

Pamasangan

Tembok

Kapungkur

FMS-18

Méterial

Tahan karat

Gelar

IP66

ukuran (WxHxD)

300×400×140mm(1.2mm/1.2mm)

kabel

Pg9

Kaluaran

Pg21

DC

FMDB7-63 / PV-63A / 4P

Dipeunteun

DC

Dipeunteun

63A

Kategori

DC-21B

Standar

IEC60947-2

Sertifikasi

CB, ROHS

DC

FMDC-T2/3

Max

DC

Standar

EN

maksimal

40KA

Sertifikasi

TUV,

DC

FMR1-32

LED

Sumuhun

Dipeunteun

DC

sekering

10 × 38 mm

Sertifikasi

TUV,


Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 di 1 kaluar Schematic



Hot Tags: Stainless Steel 4 String DC Combiner Box 4 In 1 Out, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Merek, Daptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.