Imah > Produk > Komponén AC > AC SPD > Surge Protection Alat AC SPD Surge Protector
Surge Protection Alat AC SPD Surge Protector
  • Surge Protection Alat AC SPD Surge ProtectorSurge Protection Alat AC SPD Surge Protector
  • Surge Protection Alat AC SPD Surge ProtectorSurge Protection Alat AC SPD Surge Protector
  • Surge Protection Alat AC SPD Surge ProtectorSurge Protection Alat AC SPD Surge Protector
  • Surge Protection Alat AC SPD Surge ProtectorSurge Protection Alat AC SPD Surge Protector
  • Surge Protection Alat AC SPD Surge ProtectorSurge Protection Alat AC SPD Surge Protector
  • Surge Protection Alat AC SPD Surge ProtectorSurge Protection Alat AC SPD Surge Protector

Surge Protection Alat AC SPD Surge Protector

ADELS® mangrupikeun produsén, supplier sareng eksportir Alat Perlindungan Surge Cina AC SPD Surge Protector. Kusabab pasar pikeun Surge Protection Device AC SPD Surge Protector ngembang sareng robih, janten kami nyarankeun yén anjeun ngumpulkeun halaman wéb kami, sareng kami bakal nunjukkeun anjeun beja pangénggalna sacara rutin.

Kirim Pananya    Unduh PDF

Panjelasan Produk

ADELS

Surge Protection Alat AC SPD Surge Protector


Surge Protection Device AC SPD Surge Protector pikeun instalasi di LPZ 0A-1 atawa saluhureuna, ngajaga parabot tegangan low ngalawan kilat jeung karuksakan surge.

Surge Protection Device AC SPD Surge Protector dilarapkeun dina PSD Kelas I II (Kelas B C) pikeun sagala rupa sistem catu daya.

Dirancang nurutkeun IEC 61643-1 / GB 18802.1.



â10/350¼s, 8/20¼s sparkgap
âPenangkap arus kilat kutub tunggal, tiasa dipasang
âAdopsi trknologi GDT hermetical, kamampuan pareum anu luhur
âTingkat panyalindungan tegangan pisan low
âTerminal ganda pikeun sambungan paralel atanapi séri (bentuk V).
âSambungan multifungsi pikeun konduktor sareng busbar
âJandela héjo bakal robih janten beureum nalika aya kasalahan, ogé nyayogikeun terminal alarm jarak jauh dina waktos anu sami
âPikeun nganggo MOV berkinerja tinggi sareng maksimalna dugi ka 10/350 7kA


Tipe

AD -T1T2-AC

Tegangan dipeunteun (max .continuous a .c .voltage) [UC]

275V atanapi 385V

Arus impuls kilat (10/350) [lI m p ]

7kA

Arus kaluaran nominal (8/20) [ln ]

20kA

Tingkat panyalindungan tegangan [Kaluhur]

â¤1.5kV

Turutan kamampuan mareuman ayeuna di UC [Upami]

32A sekering moal dipicu dina 2kA

Waktu ngaréspon [tA]

â¤100ns

sekering cadangan max (L)

200A gL/gG

Max .backup sekering (L-L')

125A gL/gG

tegangan TOV

355V / 5 detik

Kisaran suhu operasi (kabel paralel) [Tu p ]

-40â ... 80â

Rentang suhu operasi (ngaliwatan kabel) [Tu s ]

-40â ... 60â

Wewengkon cross-sectional

35mm2solid / 50mm2 fléksibel

Dipasang dina

35mm DIN rel

Bahan panutup

Ungu (modul) / kulawu lampu (dasar) termoplastik, UL94-V0

Diménsi

2 modud

Standar tés

IEC 61643- 1; GB 18802. 1; YD/T 1235.1

Sertifikasi

CE ROHS ISO9001 CQC TUV

Jinis kontak sinyal jauh

Ngalihkeun kontak

Ngalihkeun kapasitas a.c

250V / 0.5A

Ngalihkeun kapasitas d.c

250V / 0. 1A; 125v / 0,2A; 75v / 0.5A

Wewengkon cross-sectional pikeun kontak signalling jauh

Max. 1.5mm2solid / fléksibel

Tipe
AD -T1T2-AC
Unit bungkusan
4 buah
Beurat
110g




Hot Tags: Surge Protection Alat AC SPD Surge Protector, Cina, Produsén, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Merk, Daptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.