Imah > Produk > Kotak Combiner > Palastik Combiner Box > IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output
IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output
  • IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string OutputIP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output
  • IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string OutputIP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output
  • IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string OutputIP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output

IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output

ADELS® mangrupikeun pamimpin profésional Cina IP66 Solar DC Combiner Box 4 String Input 1 String Output Produsén
Kelas panyalindungan: IP65
Saklar kaluaran: Dc isolasi switch (standar)/Dc circuit breaker (opsional)
Bahan kotak: pvc
Métode pamasangan: Jinis pamasangan témbok
Suhu Operasi: -25â ~ 55â
Ketinggian suhu: 2 km
Kalembaban relatif anu diidinan: 0-95%, teu aya kondensasi
Tingkat panyalindungan tegangan: 2.8KV / 3.8KV
WidthxHighx Jerona ( mm ): 300 * 260 * 140
Tegangan operasi kontinyu maksimum Uc: 630V / 1050V
Sertifikasi: CE, CB, ROHS
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Ngaran Brand: ADELS
Jumlah modél: GYPV / 4-1 DCCOMBINER BOX
Garansi: 3 taun

Modél:FMA-18W PV4/1

Kirim Pananya    Unduh PDF

Panjelasan Produk

ADELS

IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output


IP66 Solar DC Combiner Box 4 Input string 1 Parameter kaluaran string


Karakteristik listrik
Tipe

FMA-18W PV4/1 (FMA-18W PVM4/1)

Input

4 senar

Kaluaran

1 senar

Tegangan maksimum

DC 1000V

MAX DC Circuit Short Current Per Input (Isc)

15A (Dirobah)

Maksimum Kaluaran Ayeuna

63A

Lingkungan
Suhu Operasi

-25P~ 55°C

Kalembaban

99%

Sikep

2000M

Pamasangan

Pamasangan témbok

Kapungkur

FMA-18W

Méter Tpye

PC/ABS

Gelar panyalindungan

IP65

Ukuran (V\A

410 x 285 x 140 mm

Éntri input kabel

Pg9 Cable Gland 4-8mm2

Kaluaran Cable Gland

Pg21 Cable Gland (2 liang)

DC MCB

FM DB7-63/PV-63A/4 P

Dipeunteun Insulasi Tegangan (Ui)

DC 1000V

Dipeunteun Ayeuna (Ie)

63A

Kategori

DC-21 B

Standar minuhan

IEC60947-2

Sertifikasi

CB, ROHS

Alat panyalindungan surge DC

FMDC-T2/3

Tegangan Operasi Max (Ucpv)

DC 1000V

Standar minuhan

EN 61643-31 Tipe 2

Maksimum ngurangan Ayeuna

40 KA

Sertifikasi

TUV, CE, CB, ROHS

Panyekel sekering DC

FMR1-32

Indikator LED

Sumuhun

Dipeunteun Tegangan Gawé

DC 1000V

Patalina sekering

10x38mm 15A

Sertifikasi

TUV, CE, CB, ROHS


IP66 Solar DC Combiner Box 4 String Input 1 String Output Schematic

IP66 Solar DC Combiner Box 4 string Input 1 string Output IKHTISAR


Reliabiliti luhur

Kalayan DC FUSE
Kalayan Alat Perlindungan DC Surge
Kalawan Dc circuit breaker atanapi DC beban isolasi switch.


adaptability kuat

Desain P65, waterproof, anti lebu jeung test anti ultraviolet.Strict pikeun hawa tinggi na low, dipaké lega.
Pamasangan basajan, sistem wiring disederhanakeun, wiring merenah .The awak kotak dijieunna tina baja digulung tiis jeung bahan logam lianna.


Konfigurasi fléksibel

Dipaké pikeun modul surya silikon kristal tunggal, modul surya silikon polycrystalline, modul surya pilem ipis. Peunteun ayeuna tina sekering photovoltaic, pemutus sirkuit, saklar isolasi beban dirobih.


PEDARAN

GYPV / 1-1 kotak combiner téh cocog pikeun inverter (MAX tegangan input Dc550v / DC100ov, 1 channel input PV, 1 channel kaluaran, MPPT inverter tunggal). Box awak dijieunna tina bahan PvCengineering, kalawan uji pikeun retardant seuneu, naékna suhu, anti dampak, antiultraviolet, sarta séjén testing.IP65 kelas panyalindungan.

Desain sareng konfigurasi saluyu sareng âSpésifikasi téknis pikeun alat-alat simpang fotovoltaik â cGC/GF 037:2014. Nyayogikeun pangguna produk sistem fotovoltaik anu aman, ringkes, éndah sareng lumaku.


Hot Tags: IP66 Solar DC Combiner Box 4 String Input 1 String Output, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Merk, Daptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.