Imah > Produk > DC Isolator Pindah > Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep
Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep
  • Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klepIp66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep
  • Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klepIp66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep
  • Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klepIp66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep
  • Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klepIp66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep
  • Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klepIp66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep
  • Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klepIp66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep

Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep

ADELS® mangrupikeun produsén profésional sareng supplier Ip66 Dc Waterproof Isolator Switch Sareng Air Valve di Cina. ELR1 runtuyan DC isolasi switch ngagunakeun cangkang waterproof IP66, kalawan tingkat panyalindungan alus teuing, bahan plastik kualitas luhur, résistansi UV, pilihan 2-4 kutub, dilarapkeun ka kotak distribution. 2 tab ningkatna, 4 x M25 threaded liang handles pikeun konci dina posisi "OFF", colokan MC4 pilihan jeung adaptor atawa kelenjar kabel, gampang pikeun masang sarta beroperasi, gampang pikeun nyambungkeun, sarta ngahemat spasi. The ELR1 runtuyan DC isolasi switch boga klep hawa pikeun mempermudah aliran hawa sarta ngurangan hawa. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Ip66 DC waterproof isolasi switch kalawan klep hawa, mangga ngahubungan kami!!

Modél:ELR1

Kirim Pananya    Unduh PDF

Panjelasan Produk

ADELS

Ip66 Dc Waterproof Isolator Pindah Jeung Air klep


â¢Kandang dipeunteun IP66, Tahan UV
â¢4x M20 liang sambel
â¢Cekel tiasa dikonci dina posisi âOFFâ
â¢Colokan MC4 tiasa dipilih kanggo sambungan anu merenah sareng hemat rohangan
â¢2 Kutub, 4 Kutub tiasa dianggo (Single/Double String)
â¢Standar: IEC60947-3, AS60947.3
â¢DC-PV2, DC-PV1, DC-21B 16A, 25A, 32A, DC1200V
â¢16A, 25A, 32A, 1200V DC


Ip66 Dc Waterproof Isolator Switch Jeung Air Valve Aplikasi


ADELS ELR2 Series DC Isolator Pindah dina enclosures plastik anu dilarapkeun ka l ~ 20 KW padumukan atawa sistem photovoltaic komérsial, ditempatkeun antara modul photovoltage na inverters.Arcing waktos kirang ti 8ms, nu ngajaga sistim tatasurya leuwih aman. Pikeun mastikeun stabilitas sareng umur jasa anu panjang, produk kami didamel ku komponén anu kualitasna optimal. tegangan Max nepi ka 1200V DC. Ieu nyepeng kalungguhan aman diantara produk sarupa.


ELR1 DC Isolator Enclocure, IP66



Ip66 Dc Waterproof Isolator Switch Jeung Parameter klep hawa


Karakteristik listrik
Tipe FMPV16-ELR2,FMPV25-ELR2,FMPV32-ELR2
Fungsi Isolator, Kontrol
Standar IEC60947-3, AS60947.3
Kategori utilization DC-PV2 / DC-PV1 / DC-21B
Gantar 4P
Frékuénsi dipeunteun DC
tegangan operasional dipeunteun (Ue) 300V, 600V, 800V, 1000V.1200V
tegangan operasional dipeunteun (le) Tempo kaca salajengna
Tegangan insulasi dipeunteun (Ui) 1200V
Arus hawa bébas konvensional (lthe) //
Arus termal katutup konvensional (lthe) Sarua jeung le
Dipeunteun pondok-waktos tahan ayeuna (lcw) lkA, ls
Dipeunteun impulsed tahan tegangan (Uimp) 8.0kV
Kategori overvoltage II
Cocog jeung isolasi Sumuhun
Polaritasna Teu aya polaritasna,â âjeungâ-âpolaritas anu tiasa ditukeurkeun
hirup jasa / operasi siklus
Mékanis 18000
Listrik 2000
Lingkungan Instalasi
Enclosure panyalindungan Ingress IP66
Suhu stor -40°C ~ 85°C
Tipe Pamasangan Vertikal atawa horizontal
Gelar polusi 3

Tegangan dipeunteun



Wiring

Tipe

300V

600V

800V

1000V

1200V

2P/4P

runtuyan FMPV16

16A

16A

12A

8A

6A

runtuyan FMPV25

25A

25A

15A

9A

7A

runtuyan FMPV32

32A

27A

17A

10A

8A

4T / 4B / 4S runtuyan FMPV16

16A

16A

16A

16A

16A

runtuyan FMPV25

25A

25A

25A

25A

25A

runtuyan FMPV32

32A

32A

32A

32A

32A

2H

runtuyan FMPV16

35A

35A

/

/

/

runtuyan FMPV25

40A

40A

/

/

/

runtuyan FMPV32

45A

40A

/

/

/



Ngalihkeun Konfigurasi


Tipe

2-kutub

4-kutub

2-pole4-kutub dina Input runtuyan jeung kaluaran handap 2-pole4-kutub dina Input runtuyan jeung Kaluaran di luhur 2-pole4-kutub dina runtuyan Input on luhur Output handap 2-kutub4 sajajar kutub

/

2P

4P

4T

4B

4S

2H

Kontak

Grafik kabel

           

Ngalihkeun conto

       

 

Diménsi (mm)



The

Saklar DC ngahontal saklar ultra-gancang ngaliwatan mékanisme operasi anu dipaténkeun âSnap Actionâ spring driven operating mechanism. Nalika aktuator hareup diputer, énergi akumulasi dina mékanisme dipaténkeun dugi ka ngahontal titik dimana kontakna dipecat kabuka atanapi ditutup. Sistim ieu bakal beroperasi switch dina beban dina 5ms kukituna ngurangan waktu arcing ka minimum a.

Dina raraga ngurangan Chances hiji arc propagating, éta

The



Hot Tags: Ip66 Dc Waterproof Isolator Switch Jeung Air Valve, Cina, Pabrik, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Merk, Daptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.