Imah > Produk > Kotak Combiner > Palastik Combiner Box > IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar
IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar
  • IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 KaluarIP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar
  • IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 KaluarIP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar

IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar

Milarian pilihan ageung IP66 Plastic Solar Combiner Box 1 In 1 Out from China at ADELS®.
Aplikasi: Sistem Tenaga Surya
Input tegangan DC maksimum: 550V 1000V
Kelas waterproof: IP65
Ngaran produk: Solar Combiner Box
Bahan: ABS
Bahan kotak: Plastik
Garansi: 2 taun
Ngaran Brand: ADELS
Pamasangan: Din Rail Dipasang
Pilihan tegangan: AC / DC12V-240V
Tempat Asal: Zhejiang, Cina
Jumlah modél: FC-PV 8 JALAN

Modél:FMA-12W PV1/1

Kirim Pananya    Unduh PDF

Panjelasan Produk

ADELS

IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Kaluar


IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 kaluar IKHTISAR


Reliabiliti luhur

Kalayan DC FUSE
Kalayan Alat Perlindungan DC Surge
Kalawan Dc circuit breaker atanapi DC beban isolasi switch.



adaptability kuat

Desain P65, waterproof, anti lebu jeung test anti ultraviolet.Strict pikeun hawa tinggi na low, dipaké lega.
Pamasangan basajan, sistem wiring disederhanakeun, wiring merenah .The awak kotak dijieunna tina baja digulung tiis jeung bahan logam lianna.




Konfigurasi fléksibel

Dipaké pikeun modul surya silikon kristal tunggal, modul surya silikon polycrystalline, modul surya pilem ipis. Peunteun ayeuna tina sekering photovoltaic, pemutus sirkuit, saklar isolasi beban dirobih.




PEDARAN

GYPV / 1-1 kotak combiner téh cocog pikeun inverter (MAX tegangan input Dc550v / DC100ov, 1 channel input PV, 1 channel kaluaran, MPPT inverter tunggal). Box awak dijieunna tina bahan PvCengineering, kalawan uji pikeun retardant seuneu, naékna suhu, anti dampak, antiultraviolet, sarta séjén testing.IP65 kelas panyalindungan.


Desain sareng konfigurasi saluyu sareng âSpésifikasi téknis pikeun alat-alat simpang fotovoltaik â cGC/GF 037:2014. Nyayogikeun pangguna produk sistem fotovoltaik anu aman, ringkes, éndah sareng lumaku.


IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 kaluar Parameter



Karakteristik listrik
Tipe

FMA-12W PV1/1 (FMA-12W PVM1/1)

Input

1 senar

Kaluaran

1 senar

Tegangan maksimum

DC 1000V

MAX DC Circuit Short Current Per Input (Isc)

15A (Dirobah)

Maksimum Kaluaran Ayeuna

32A

Lingkungan
Suhu Operasi

-25â~ 55°C

Kalembaban

99%

Sikep

2000M

Pamasangan

Pamasangan témbok

Kapungkur

FMA-12W

Méter Tpye

PC/ABS

Gelar panyalindungan

IP65

Ukuran (PxLxT)

300 x 260 x 140 mm

Éntri input kabel

Pg9 Cable Gland 4-8mm2

Kaluaran Cable Gland

Pg21 Cable Gland (2 liang)

DC Isolator Pindah

FMPV32-L2

Dipeunteun Insulasi Tegangan (Ui)

DC 1000V

Dipeunteun Ayeunaï¼Ieï¼

32A

Kategori

DC-PV2, DC-PV1, DC-21 B

Standar minuhan

IEC60947-3

Sertifikasi

TUV, CE, CB, SAA, ROHS

Alat panyalindungan surge DC

FMDC-T2/3

Tegangan Operasi Max (Ucpv)

DC 1000V

Standar minuhan

EN 61643-31 Tipe 2

Maksimum ngurangan Ayeuna

40 KA

Sertifikasi

TUV, CE, CB, ROHS

Panyekel sekering DC

FMR1-32

Indikator LED

Sumuhun

Dipeunteun Tegangan Gawé

DC 1000V

Patalina sekering

10x38mm 15A

Sertifikasi

TUV, CE, CB, ROHS



IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 Dina 1 Out Schematic


Hot Tags: IP66 Plastik Solar Combiner Box 1 In 1 Out, Cina, Pabrik, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Merk, Daptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.