Imah > Produk > Komponén AC > AC SPD > tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat
tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat
  • tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alattingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat
  • tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alattingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat
  • tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alattingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat
  • tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alattingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat
  • tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alattingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat
  • tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alattingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat

tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat

Milarian pilihan anu ageung tina tingkat Perlindungan voltase rendah Alat-alat Listrik AC Surge Protection Alat ti China di ADELS®. Anjeun tiasa yakin pikeun ngagaleuh tingkat Perlindungan voltase rendah anu Dipaké sacara lega Alat-alat Listrik AC Surge Protection Alat ti kami.

Kirim Pananya    Unduh PDF

Panjelasan Produk

ADELS

tingkat Protection voltase low loba Dipaké Electric Equipment AC Surge Protection Alat


Tingkat Perlindungan voltase rendah Dipaké sacara lega Alat-alat Listrik AC Surge Protection Alat pikeun dipasang di LPZ 0B-1 atanapi langkung luhur, ngajagi alat tegangan rendah tina karusakan surge, utamina dianggo dina sistem catu daya sapertos

Dilarapkeun dina pluggable SPD Kelas ll (Kelas C) pikeun sagala rupa sistem catu daya.
Dirancang nurutkeun IEC 61643- 1/GB 18802 . 1.

âStandar struktur chip tunggal, pluggable
âDiwangun ku varistor sareng alat pegatna termal
âKapasitas ngaleupaskeun anu luhur, réspon gancang
âAlat pemutus sambungan termal ganda, nyayogikeun panyalindungan anu langkung dipercaya
âTerminal multifungsi pikeun sambungan konduktor sareng busbar
âJandela héjo bakal robih nalika aya fauit,



Tipe

AD -T2-AC

Tegangan dipeunteun (max .continuous a .c .voltage) [ UC ]

275V atanapi 385V

Nominal

20kA

maksimal

40kA

Voltaseu

â¤1.5kV

Tanggapan

â¤25ns

Max

125A gL/gG

Ngoperasikeun

-40â

Cross-sectional

1.5mm2

Pamasangan

35 mm

Kapungkur

Ungu

Diménsi

1 emod

Tés

IEC

Sertifikasi

Tipe

Ngalihkeun

Ngalihkeun

250V / 0.5A

Ngalihkeun

250V / 0. 1A; 125V / 0.2A; 75V / 0.5A

Cross-sectional

Max

Tipe AD -T2-AC
Unit bungkusan

Beurat 120g



Hot Tags: Tingkat Perlindungan voltase rendah Dipaké sacara lega Alat-alat Listrik AC Surge Protection Alat, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Merk, Daptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.