Imah > Produk > Kotak Combiner > Stainless Steel Combiner Box > Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar
Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar
  • Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluarPv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar

Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar

Kualitas luhur Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 Dina 1 Out ditawarkeun ku pabrik Cina ADELS®. Diadegkeun dina 2003, Wenzhou Feimai Electric Co., Ltd mangrupikeun salah sahiji pabrik anu khusus dina komponén pikeun PV Solar di Cina.

Modél:FMS-PV2/1

Kirim Pananya    Unduh PDF

Panjelasan Produk

Salaku produsén kotak logam Pv DC kualitas luhur profésional Pikeun Sistem Tatasurya 2 In 1 Out, anjeun tiasa yakin mésér Pv DC Metal Series Combiner Box Pikeun Sistem Tatasurya 2 In 1 Out ti ADELS

Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 kaluar


Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 Out Parameter


Karakteristik listrik

Tipe

FMS-PV2/1(FMS PVM2/1)

Input

2 senar

Kaluaran

1 senar

Tegangan maksimum

DC 1000V

MAX DC Sirkuit Pondok Ayeuna Per Input (Isc)

15A (Dirobah)

Maksimum Kaluaran Ayeuna

32A

Lingkungan

Suhu Operasi

-25â~ 55â

Kalembaban

99%

Luhurna

2000M

Pamasangan

Pamasangan témbok

Kapungkur

FMS-12

Méter Tpye

Stainless steel/Stainless steel semprot/bahan lron semprot

Gelar panyalindungan

IP66

Ukuran (PxLxT)

300×350×140mm(1.2mm/1.2mm)

Éntri input kabel

Pg9 Cable Gland4-8mm214mm2MC4 panyambungna

Kaluaran Cable Gland

Pg21 Cable Gland (2 liang)

DC Isolator Pindah

FMPV32-L2

Dipeunteun Insulasi Tegangan (Ui)

DC 1000V

Dipeunteun Ayeuna (le)

32A

Kategori

DC-PV2,DC-PV1,DC-21B

Standar minuhan

IEC60947-3

Sertifikasi

TUV, CE, CB, SAA, ROHS

Alat panyalindungan surge DC

FMDC-T2/3

Tegangan Operasi Max (Ucpv)

DC 1000V

Standar minuhan

EN 61643-31 Tipe 2

Maksimum ngurangan Ayeuna

40KA

Sertifikasi

TUV, CE, CB, ROHS

Panyekel sekering DC

FMR1-32

Indikator LED

Sumuhun

Dipeunteun Tegangan Gawé

DC 1000V

Patalina sekering

10×38mm 15A

Sertifikasi

TUV, CE, CB, ROHS

Pv DC runtuyan logam Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 di 1 Out Schematic


Hot Tags: Pv DC Metal Series Combiner Box Pikeun Tatasurya 2 In 1 Out, Cina, Pabrikan, Pemasok, Pabrik, Disesuaikeun, Merek, Daptar Harga, Kutipan, CE, Kualitas

Kategori patali

Kirim Pananya

Mangga ngarasa Luncat ka masihan patarosan anjeun dina formulir di handap. Kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam.